Se åbningsscenen fra Marvels "The New Mutans"

Nyt klip åbner op for ny bølge af superheltefilm.

Nu skulle den være der. "The New Mutans" var oprindeligt planlagt til at blive udgivet i april 2018. Efter langvarige forsinkelser grundet Covid-19 og Disneys overtagelse af Fox, som nu kaldes 20th Century Studios, ser det ud til, at superheltefilmen omsider udkommer til august – efter næsten to og et halv års forsinkelse.

"X-Men: The New Mutants", som den danske titel lyder, foregår åbenlyst i Marvels X-Men-univers – med det twist, at der skulle være mere fokus på gys end tidligere. Vi følger fire unge muntanter, der lige har opdaget deres evner, og som holdes på en lukket anstalt mod deres vilje.

I anledning af at Comic-Con blev afholdt digitalt, var der også en række live videointerviews, som blev delt online i et såkaldt Comic-Con@Home-panel. Heriblandt en video med en stor del af holdet bag "The New Mutans", hvor de i et 30 minutters interview taler om den kommende film. Her blev der også præsenteret et langt klip på ti minutter, som viste sig at være filmens åbningsscene.

Åbningsscenen starter 24 minutter og 11 sekunder inde i nedenstående video.

"X-Men: The New Mutans" er instrueret af Josh Boone ("En flænge i himlen) og har dansk premiere 27. august, hvis filmen altså ikke udsættes nok en gang ligesom "Tenet" og "Mulan".

Kommentarer

Se åbningsscenen fra Marvels "The New Mutans"

  • ★★★★1

    Åbningsscenen starter 24 minutter og 11 minutter inde i nedenstående video.

    Så altså 35 minutter inde? ;) 

    Åkepool26-07-20 16:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen