Se billeder fra optagelserne til Marvels "Doctor Strange"

Optagelserne til "Doctor Strange" er i fuld gang i New York. Filmen baseres på en tegneserie fra Marvel om neurokirurgen Stephen Strange, som efter en fæl ulykke opdager, at verden er lidt mere magisk end først antaget. Filmens handling udspiller sig i Marvels filmunivers på linje med film som "The Avengers" og "Guardians of the Galaxy".

Strange spilles af Benedict Cumberbatch ("The Imitation Game", "Sherlock"). Udover ham prydes rollelisten af navne som Rachel McAdams ("Spotlight"), Tilda Swinton ("We Need to Talk About Kevin"), Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave") og endda danske Mads Mikkelsen ("Jagten"). Den instrueres af Scott Derrickson, som tidligere har instrueret et par okkulte gyserfilm og det udskældte remake af "The Day the Earth Stood Still". 

I de nye billeder fra optagelserne ses Benedict Cumberbatch og Chiwetel Ejiofor i farverige munderinger, mens de løber efter en mystisk skurk. Hvad end der skal være sket forud for scenen, så har det givet Strange flere skrammer. Billederne kan ses på Just Jared.

"Doctor Strange" har premiere i biograferne 3. november. 

Kommentarer

Se billeder fra optagelserne til Marvels "Doctor Strange"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen