Se de første 5 minutter af Ridley Scotts "The Last Duel"

Matt Damon og Adam Driver forbereder sig på en kamp til døden.

Vi er blot få dage fra biografpremieren på Ridley Scotts seneste storfilm, "The Last Duel". Men hvis man har svært ved at håndtere ventetiden, kan man herunder se de første fem minutter af Scotts autentiske ridderdrama.

"The Last Duel" er baseret på Eric Jagers bog af samme navn, som tager afsæt i virkelige hændelser. Historien udfolder sig i det 14. århundrede, hvor to franske riddere og venner, Jean de Carrouges (Matt Damon) og Jacques Le Gris (Adam Driver), ender som bitre rivaler.

Jeans hustru, Marguerite de Carrouges (Jodie Comer), er alene hjemme, da en lysten Le Gris kommer på besøg og angriber hende. Le Gris nægter sig skyldig, og Jean kræver, at striden skal afgøres med en duel til døden – den sidste af sin slags i Frankrig.

SE også: "The Last Duel": Tjek traileren til Sir Ridley Scotts nye ridderepos

Og i filmens intro, som 20th Century Studios altså har lagt på YouTube, ser vi de to riddere forberede sig på den drabelige duel, alt imens den franske konge, greven Pierre d'Alencon (Ben Affleck) og Marguerite ser på fra tilskuerrækkerne.

Et andet klip fra filmen, hvor Damon og Comer slår gnister, kan i øvrigt ses her.

"The Last Duel" har dansk biografpremiere den 14. oktober, og I kan i øvrigt se frem til Moovy TV's videointerview med Comer og manuskriptforfatteren Nicole Holofcener ("Can You Ever Forgive Me?").

Kommentarer

Se de første 5 minutter af Ridley Scotts "The Last Duel"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen