Se de første billeder fra Charlie Kaufmans længe ventede "I´m Thinking of Ending Things"

"I´m Thinking of Ending Things" er Charlie Kaufmans første live-action spillefilm i mere end ti år.

Den 61-årige manuskriptforfatter Charlie Kaufman er bedst kendt for at have ført pennen bag hjernevridende og skæve film som "Being John Malkovich", "Adaptation" og "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

Den velansete forfatter gør sig dog også som kritikerrost instruktør, hvor det er blevet til debuten "Synecdoche, New York" og senest den Oscar-nominerede voksenanimationsfilm "Anomalisa" fra 2015

Nu har Charlie Kaufman fundet sig til rette igen i instruktørstolen og er lige på trapperne med "I'm Thinking of Ending Things", som Entertainment Weekly nu eksklusivt deler de første billeder fra.

EN DYSTER HJERNEVRIDER

"I'm Thinking of Ending Things" er lavet i samarbejde med Netflix og står til at blive endnu en hjernevrider fra Kaufman, der beskrives som en mørk, psykologisk thriller. Filmen er baseret på Iain Reeds roste debutroman af samme navn fra 2017.

Historien omhandler en ustabil kvinde, der tager med sin kæreste Jake ud på en afsides gård for at besøge Jakes forældre. Her forløber aftenen overhovedet ikke som planlagt, mens mørke hemmeligheder afsløres, og intet er, som kvinden tror.

Til sin film har Charlie Kaufman samlet et lille stjernehold. Brie Larson ("Captain Marvel") skulle originalt havde spillet hovedrollen som den unavngivne kvinde, men er blevet erstattet af stjerneskuddet Jessie Buckley, der for tiden kan opleves i biografaktuelle "Wild Rose". Kæresten Jake spilles af Jesse Plemons ("El Camino: A Breaking Bad Movie"), mens Toni Colette ("Hereditary", "Knives Out - Var det mord?") og "Anomalisa"-hovedrolleindehaveren David Thewlis spiller forældrene.

"I'm Thinking of Ending Things" lander på Netflix 4. september, og indtil da kan du få første kig herunder:

Kommentarer

Se de første billeder fra Charlie Kaufmans længe ventede "I´m Thinking of Ending Things"

 • ★★★★★★1

  Dark, twisted thrillers kan vi altid bruge flere af:-)

  T. Nielsen29-07-20 10:31

 • ★★★★1

  Amen! Har derudover i den grad savnet Kaufmans ejendommelige stemme i filmlandskabet. Spændende!

  The Insider29-07-20 10:34

 • ★★★★★★1

  Amen! Har derudover i den grad savnet Kaufmans ejendommelige stemme i filmlandskabet. Spændende!

  Ja, skæve filmagere er jo altid spændende, også når de ikke er det (hvis du ved hvad jeg mener).

  T. Nielsen29-07-20 10:37

 • ★★★★1

  Ja, skæve filmagere er jo altid spændende, også når de ikke er det (hvis du ved hvad jeg mener).

  Agreed!

  The Insider29-07-20 10:48

 • ★★★★0

  Jeg glæder mig! Både “Synecdoche, New York” og “Anomalisa” var fremragende, og de film han har skrevet har altid været unikke og interessante. Castet er fedt, konceptet lyder interessant, og som en ekstra krølle på halen, så stod filmens fotograf, Lukasz Zal, bag nogle af de smukkeste billeder på film det sidste årti i “Cold War”. Det hele lyder som en god kombination.

  Kruse29-07-20 12:14

 • ★★0

  Brie Larson ("Captain Marvel") skulle originalt havde spillet hovedrollen som den unavngivne kvinde, men er blevet erstattet af stjerneskuddet Jessie Buckley

  Good riddance.

  Essal29-07-20 14:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen