Se den nye Chucky i første billede fra "Child's Play"-remake

Genindspilningen har netop skudt optagelserne i gang.

Nyfortolkningen af slasherklassikeren "Child's Play" er nu officielt på vej. Filmen har skudt optagelserne i gang i Vancouver, og i den anledning er det første billede fra projektet blevet udsendt via Entertainment Weekly. Billedet giver os et ildevarslende blik på den opdaterede version af dræberdukken Chucky og kan ses nedenfor.

Gyserfortællingen tager sin begyndelse, da en mor forærer sin søn en uskyldigt udseende dukke i fødselsdagsgave. Den mystiske dukke viser sig dog hurtigt at have en både ubehagelig og blodtørstig side...

Aubrey Plaza ("Legion") spiller moren i gyserfilmen og Gabriel Bateman ("Lights Out") hendes søn. Derudover medvirker "Atlanta"-stjernen Brian Tyree Henry i den drabelige affære. Henry er desuden aktuel i Steve McQueens "Widows" senere på året.

"Child's Play" instrueres af norske Lars Klevberg, mens manuskriptet kommer fra Tyler Burton Smith, der har skrevet spillene "Sleeping Dogs" og "Quantum Break" samt den kommende retrohyldest "Kung Fury 2". Genindspilningen produceres af Seth Grahame-Smith og David Katzenberg, som begge også var med på holdet på gysersuccesen "It".

Brad Dourif ("Ringenes herre: De to tårne") lagde stemme til den ondsindede Chucky i originalen fra 1988 og gentog siden rollen i en række opfølgere. Det er dog endnu ikke blevet afsløret, hvem der skal levere den morderiske dukkes replikker i den nye film, ligesom der heller ingen meldinger er om, hvornår vi kan forvente filmen i biografen.

Kommentarer

Se den nye Chucky i første billede fra "Child's Play"-remake

  • ★★★★★0

    Aubrey Plaza gør mig en smule interesseret, men alle navne fra cast og crew peger fortsat i en komisk retning, og det er jeg ikke særlig glad for. Billedet? Der er ikke den store forskel, synes jeg.

    David Lund24-09-18 13:23

  • ★★★★★0

    Aubrey Plaza er en vidunderlig type, som jeg er helt vild med. Så alene for hendes skyld vil jeg gerne se filmen. :)

    NightHawk24-09-18 14:28

  • ★★★★★0

    Legion gør hun det rigtig godt i.

    og hun er skøn i interviews dem dom kan handle her, hun klinger f.eks. ikke godt med Jimmy Fallon han aner ikke hvad han skal stille op, og det more mig mægtigt, at hun ikke kan sættes i en boks som person :) selv om man da egentlig indøver en del forinden så virker han ret ude af den når hun giver sine alternative svar til ting, eller kommenter direkte på en af hans "jokes"

    "please don't ever do that again"

    Elwood24-09-18 14:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen