Se musikvideoen til Rihannas "Lift Me Up" fra "Black Panther: Wakanda Forever"

Popstjernens første single i seks år er skrevet til Marvels kommende blockbuster.

Soundtracket til Marvels første "Black Panther" blev produceret af den amerikanske rapvirtuos Kendrick Lamar, og endnu en musikstjerne af rang bidrager til soundtracket til "Black Panther: Wakanda Forever": Rihanna.

Det 34-årige popikon – som er blevet milliardær takket være både sin musik og sine egne kosmetik- og tøjprodukter – har ikke udgivet en single siden 2016, hvor hun også udgav sangen "Sledgehammer" til sci-fi-filmen "Star Trek Beyond".

Se også: Ny actionfyldt "Star Trek Beyond"-trailer – tilsat Rihanna!

Men Rihanna – der også er kendt for sin blændende birolle-præstation i det moderne mesterværk "Battleship" – blev inspireret til at vende tilbage til lydstudiet og indspille en sang til den nye "Black Panther"-film, som hylder den afdøde Chadwick Boseman, der spillede kong T'Challa i flere Marvel-film op til sin pludselige, tragiske død i 2020.

Sangen hedder "Lift Me Up" og er skrevet af Rihanna selv i samarbejde med den nigerianske sangskriver Tems, filmkomponisten Ludwig Göransson og "Black Panther"-instruktøren Ryan Coogler. Rihanna har angiveligt også været med til at producere og skrive flere andre sange fra Marvel-filmens kommende soundtrack.

Du kan høre Rihannas nyeste sang i biografsalen, når "Black Panther: Wakanda Forever" udkommer den 10. november. Du kan se musikvideoen til sangen, som også byder på flere klip fra Marvel-filmen, her:

Kommentarer

Se musikvideoen til Rihannas "Lift Me Up" fra "Black Panther: Wakanda Forever"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen