Se plakaten til Steven Spielbergs "Den store venlige kæmpe"

Nu er den første plakat til Steven Spielbergs næste film, "Den store venlige kæmpe", klar. Plakaten viser Sofie stående i sollys på den store venlige kæmpes fod i det grønne kæmpernes land. Se plakaten herunder.

Efter koldkrigsdramaet "Spionernes bro" går Steven Spielberg nu i en helt anden – men alligevel velkendt – retning med "Den store venlige kæmpe". I filmen, der er baseret på den verdenskendte børnebogsforfatter Roald Dahls bog "Sofie og den store venlige kæmpe", fortsætter Spielberg sit succesfulde samarbejde med skuespiller Mark Rylance – et samarbejde, der indbragte skuespilleren en Oscar for bedste mandlige birolle ved dette års prisuddeling for hans portræt af den russiske spion Rudolf Abel i "Spionernes bro".

Spielberg vender altså nu tilbage til eventyret med Roald Dahls magiske fortælling om pigen Sofie, der introduceres til det magiske kæmpernes land af den store venlige kæmpe, der modsat sine artsfæller nægter at spise børn. Sammen tager de på en uforglemmelig rejse for at stoppe de andre kæmper i at bortføre og fortære børn.

Filmen får premiere 21. juli og markerer samtidigt Roald Dahls 100-års fødselsdag. Den elskede engelske forfatter står bag bøger som "Charlie og chokoladefabrikken", "Jimmy og den store fersken" og "Den fantastiske hr. Ræv", der alle tidligere er blevet filmatiseret.

Kommentarer

Se plakaten til Steven Spielbergs "Den store venlige kæmpe"

 • 0

  Jeg ser frem til, forhåbentlig, god Spielberg magi.

  Superknys 9-03-16 13:42

 • ★★★★0

  Spielberg. Selvfølgelig skal den ses. 

  Babo 9-03-16 14:39

 • ★★★★★★0

  Engang var sådanne film næsten garanteret magi, hvis Spielberg stod bag. Ved ikke om den slags kan genskabes, så der rammes de høje "toner" som f.eks med E.T. Uanset, så skal den da ses og er den god, skal den hjem til samlingen så pigerne kan få glæde af den når de bliver lidt ældre:-)

  T. Nielsen 9-03-16 15:18

 • ★★★0

  Håber den bliver bedre end tegnefilmen, der ganske vidst er charmerende, men en smule rodet og lang.

  Ville lige denne film ikke være bedre i motion-capture end i live action?

  MOVIE1000 9-03-16 20:12

 • ★★★★0

  Det bliver nok ikke en ny E.T. eller Goonies, men måske en Hook ;p 

  Lars! 9-03-16 20:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen