Se video: Alle de 46 "Rogue One"-klip fra trailerne, der ikke er med i filmen

Mens utallige biografgængere har nydt "Rogue One: A Star Wars Story", har flere dog studset over alle de klip fra trailerne, som ikke kom med i filmen...

Det er naturligvis ikke usædvanligt, at trailere – der sædvanligvis produceres, før en film er færdigbehandlet i klipperummet – rummer flere øjeblikke og replikker, som ikke kommer med i den endelige udgave af filmen.

Men netop trailerne til "Rogue One: A Star Wars Story" viste sig altså at huse adskillige klip, som ikke kom med i den færdige film – f.eks. viste de tidlige trailere en skaldet Forest Whitaker i rollen som rebellen Saw Gerrera, mens karakteren i den færdige film ser mere hærget ud og har langt, gråt hår.

To scener med Darth Vader blev åbenbart også sakset, og i trailerne deltog heltinden Jyn Erso i slaget på stranden på planeten Scarif, hvilket hun ikke gør i den færdige film.

Tidligere i år huserede der sejlivede rygter om, at Disney var utilfredse med instruktør Gareth Edwards første gennemklip af filmen, og at op imod 40% af filmen skulle skydes om. Rygterne er aldrig blevet officielt bekræftet, men nedenstående video understreger dog, at "Rogue One: A Star Wars Story" vitterligt har været igennem mange ændringer, før den nåede frem til det hvide lærred:

Kommentarer

Se video: Alle de 46 "Rogue One"-klip fra trailerne, der ikke er med i filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen