Serien om Obi-Wan Kenobi finder ny manuskriptforfatter

Ewan McGregor vender tilbage i rollen som den legendariske Jedi-ridder i serien fra Disney+.

Joby Harold erstatter ifølge Variety Hossein Amini ("Drive") som manuskriptforfatter på serien om Obi-Wan Kenobis eventyr i tiden efter "Episode III: Sith-fyrsternes hævn".

I januar kom det frem, at serien om den ikoniske Jedi blev forsinket som følge af Star Wars-bossen Kathleen Kennedys utilfredshed med Hosseins manuskript, hvorefter han forlod projektet.

Joby Harold har udover sin nye tjans også leveret drejebogen til Zack Snyders kommende zombiefilm "Army of the Dead", og han har endvidere produceret "John Wick: Chapter 3 - Parabellum".

Den nye Star Wars-serie finder angiveligt sted otte år efter de skæbnesvangre hændelser i "Sith-fyrsternes hævn", hvor den aldrende Kenobi nu våger over galaksens nye håb, Luke Skywalker, på planeten Tatooine.

Produktionen går efter planen i gang i januar næste år, og efter sigende bliver der tale om en miniserie på fire afsnit.

Se også: Jar Jar Binks vender måske tilbage - med fuldskæg!

Kommentarer

Serien om Obi-Wan Kenobi finder ny manuskriptforfatter

 • ★★★0

  Øv

  Wayne 4-04-20 07:39

 • ★★★★0

  Øv

  Hvorfor øv?

  Kruse 4-04-20 09:51

 • ★★★★0

  Øv

  Hva skal jeg øve mig på? 

  Riqon 4-04-20 11:43

 • ★★★0

  Hvorfor øv?

  Joby Harold imponerede ikke mig med John Wick 3 - så ikke ligefrem en spændende nyhed...

  Wayne 5-04-20 13:04

 • ★★★★0

  Joby Harold imponerede ikke mig med John Wick 3 - så ikke ligefrem en spændende nyhed...

  Den har han dog kun produceret og ikke skrevet, så det siger ikke meget om hans evner til at skrive. Generelt mener jeg det er svært at bedømme en professionelle manuskriptforfattere, da vi kun har mulighed for at se en brøkdel af det de har skrevet, og det kan sommetider virke ret tilfældigt hvad der ender med at blive produceret og hvad der ikke ser dagens lys. Vi ser heller ikke, hvordan deres manuskript adskiller sig fra den endelige film, og da der ofte er flere forfattere over hvert manuskript til mainstream blockbusterfilm, så er det stort set umuligt at vurdere, hvem der er ansvarlig for hvad ved en given film.

  Kruse 5-04-20 13:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen