Seth Rogen: Derfor blev "Pineapple Express 2" aldrig lavet

"Pineapple Express" blev et relativt stort hit tilbage i 2008.

I den gakkede komedie "This Is the End" fra 2013 indgik en falsk trailer til "Pineapple Express 2", som kan ses herunder. Men faktisk var en ægte "Pineapple Express 2" tæt på at få grønt lys.

Den første "Pineapple Express" handlede om den bøvede Dale (Seth Rogen) og hans pusher, Saul (James Franco), som kommer i karambolage med den kriminelle underverden og flere korrupte politifolk, efter at Dale overværer et mord begået af Sauls chef.

Actionkomedien fik ganske hæderlige anmeldelser og indtjente godt 100 mio. dollars på verdensplan, så der begyndte hurtigt at florere rygter om en kommende toer, men den kom altså aldrig ud af starthullerne.

I et nyt interview med radioværten Howard Stern fortæller Rogen, som også producerede og skrev manuskriptet til filmen, at filmholdet og skuespillerne var klar på at lave "Pineapple Express 2", men at Sony Pictures i sidste ende trak stikket på projektet:

"Vi forsøgte at lave en fortsættelse. Takket være hackingen af Sony kan man faktisk finde den email, hvori Sony beslutter sig for at dræbe filmen og droppe den. Vi var interesseret i at lave den for flere år siden, men det var Sony ikke."

Læs også: Seth Rogen syltes og vågner op 100 år senere i "An American Pickle" fra HBO Max

Rogen refererer til det omfattende hackerangreb, som Sony blev udsat for tilbage i 2014, som resulterede i adskillige lækkede, kontroversielle emails.

Og i netop en af dem diskuterer Sonys daværende præsident, Amy Pascal, og produceren Judd Apatow en mulig "Pineapple Express 2". Apatow beder om et budget på 50 mio. dollars, men Pascal insisterer på, at 45 mio. dollars er rigeligt. De kan ikke blive enige, og derfor forlader projektet aldrig tegnebrættet.

I dag siger en lettere bagklog Seth Rogen: "Vi ville nok gerne have for mange penge. Filmselskaber... de kan ikke lide at give penge væk."

Fans af Rogen og "Pineapple Express" må altså nøjes med denne lille, førnævnte sag:

Kommentarer

Seth Rogen: Derfor blev "Pineapple Express 2" aldrig lavet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen