Seth Rogen vil ikke længere samarbejde med James Franco

Det fastslår Rogen i kølvandet på en række graverende sexchikane-anklager mod Franco.

Hollywood-stjernerne James Franco og Seth Rogen har samarbejdet på talløse projekter i over 20 år – både foran og bag kameraet.

Rogen instruerede Franco i den kontroversielle komedie "The Interview" tilbage i 2014, mens Franco instruerede Rogen i det autentiske komediedrama "The Disaster Artist" fra 2017. Derudover har makkerparret bl.a. medvirket i "Sausage Party", "Pineapple Express" og tv-serien "Freaks and Geeks".

Men det lader til, at d'herrers mangeårige samarbejde nu er en saga blot. For i et nyt interview med The Sunday Times (som Variety har bragt flere uddrag fra) fastslår den 39-årige Rogen, at det ikke er et tilfælde, at de to mænd ikke har samarbejdet længe, og at han derudover ikke har nogen planer om at samarbejde med Franco igen.

Læs også: Seth Rogen: Derfor blev "Pineapple Express 2" aldrig lavet

Rogens beslutning kommer i kølvandet på en række alvorlige sexchikane-anklager mod Franco. I 2017 blev Franco taget i at tilbyde en 17-årig fan sex, mens han i 2018 blev anklaget af flere af sine tidligere skuespillerelever samt en ekskæreste for at have udvist grænseoverskridende adfærd og begået seksuelle overgreb.

Flere andre tidligere kollegaer har siden hen anklaget Franco for at have begået seksuelle ugerninger, og i februar indgik Franco et finansielt forlig med to af sine tidligere elever.

Nu siger Rogen: "Jeg foragter misbrug og chikane, og jeg kunne aldrig finde på at dække over nogen, der gør det, eller bevidst placere nogen i en situation, hvor de bliver udsat for den slags. I et interview i 2018 sagde jeg, at jeg ville blive ved med at samarbejde med James, men sandheden er, at det har jeg ikke gjort, og det agter jeg ikke at gøre."

Da Rogen bliver spurgt, om anklagerne mod Franco har påvirket mændenes forhold, siger han: "Jeg ved ikke, om jeg kan definere vores venskab lige nu. Men jeg kan sige, at anklagerne har ændret på meget i vores relation og dynamik."

Da intervieweren siger, at situationen må gøre ondt på Rogen, fastslår skuespilleren prompte: "Ja, men det er ikke nær så svært eller smertefuldt, som det er for mange af de andre involverede parter. Jeg har ingen medlidenhed med mig selv i denne situation."

Kommentarer

Seth Rogen vil ikke længere samarbejde med James Franco

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen