Seth Rogens "Teenage Mutant Ninja Turtles"-film får en premieredato

De muterede ninjapadder kravler snart atter ud af kloakken og ind i biffen.

Det er efterhånden nogle år siden, at de heroiske og slagkraftige skildpadder Leonardo, Raphael, Michelangelo og Donatello slog gækken løs på det hvide lærred – det var i den udskældte "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" fra 2016.

Men de fleste husker nok det firbenede firkløver bedst fra tegnefilmsserien "Teenage Mutant Ninja Turtles", som diskede op med ti sæsoners familievenlig underholdning fra 1987 til 1996.

Og de unge, muterede krybdyr vender snart tilbage igen i animeret form i en ny spillefilm, som produceres af makkerparret Seth Rogen og Evan Goldberg ("Superbad", "This Is the End"), mens manden bag den nylige, kritikerroste animationsfilm "The Mitchells vs. The Machines", Jeff Rowe, instruerer de computeranimerede løjer.

Se også: 80'ernes tegnede turtles vender tilbage i sjov SNL-sketch

Og i et nyligt Twitter-opslag har Rogen, der er bedst for sine humoristiske udfoldelser foran kameraet, afsløret, hvornår hans "Teenage Mutant Ninja Turtles"-film udkommer: i april 2023.

Tilbage i 2007 udkom den computeranimerede biograffilm "TMNT" om Leonardo og Co., som lagde op til en toer, men Rogens film er altså et reboot, der visker tavlen ren og ser bort fra franchisens andre kapitler.

Og ifølge Rogen bliver den nye "Teenage Mutant Ninja Turtles" den første film i franchisen, som lægger stor vægt på titlens første ord: teenage. Ergo bliver der altså tale om en film, der i mindre grad beskæftiger sig med action og kampsport og i højere grad med teenageårenes prøvelser.

Vi ved endnu ikke, hvem der skal lægge stemme til de fire skildpadder, Splinter, Shredder eller resten af franchisens ikoniske persongalleri, men Brendan O'Brien ("Mike and Dave Need Wedding Dates") er blevet hyret til at skrive manuskriptet.

Kommentarer

Seth Rogens "Teenage Mutant Ninja Turtles"-film får en premieredato

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen