Sharon Stone blokeret på populær dating-app

Den 62-årige skuespiller var på udkig efter en date, men en masse brugere var overbevist om, at hendes profil var falsk og rapporterede den.

Den Oscar-nominerede superstjerne kendt fra bl.a. "Basic Instinct", "Casino" og "Total Recall" oprettede for nylig en profil på dating-appen Bumble.

Men adskillige brugere tænkte, at der ikke var tale om den ægte Stone, så de meldte profilen, og Bumble var åbenbart lige så skeptiske over for Stones konto.

Derfor brokkede Stone sig på Twitter, hvor hun skrev:

"Jeg gik ind på Bumbles dating-site, og de lukkede min konto. Nogle brugere mente, at det simpelthen ikke var mig! Hey Bumble, er det ikke tilladt at være mig? Luk mig ikke ude af sværmen!"

Bumble har dog sørget for at genaktivere Stones konto. "Vi vil helt sikkert gerne have dig med i sværmen," udtalte Bumbles chef, Clare O'Connor.

Stone har været skilt siden 2004 og har tidligere udtalt, at hun er på udkig efter en god date. Så hvis I har mod på at drage til USA og installere Bumble på jeres telefoner, så... Bare husk at tjekke efter issyler under sengen, naturligvis!

Kommentarer

Sharon Stone blokeret på populær dating-app

 • ★★★★1

  Wayne? Eller er det for meget med to koner? :D 

  davenport30-12-19 14:45

 • ★★★★1

  Tænk hvis Twitter automatisk deaktiverede kendte... 

  Riqon30-12-19 14:57

 • 1

  hvem ville sige nej til hende selv om hun er 62 ser hun sku da godt ud stadig og hvor mange mænd har ikke haft fantasier om hende efter Basic instance eller hvad den nu hed

  Earthrush30-12-19 21:15

 • ★★★★0

  Wayne? Eller er det for meget med to koner? :D 

  Nix - går ikke efter ældre kvinder :-)

  Min er yngre end mig. Men Sharon var en fox i sin tid.

  Wayne31-12-19 00:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen