"Shazam" og "Wonder Woman 2" bliver de næste DC-film

Så er der spændende nyt, hvis man er fan af DC's superhelte. Warner Bros. – studiet bag de kulørte blockbusters – har bekræftet, at det bliver en filmatisering af "Shazam" samt en ny "Wonder Woman"-film, som kommer til at udgøre deres superhelte-output for 2019.

Ved Warner Bros.' præsentation til årets San Diego Comic-Con blev der teaset for en masse kommende film baseret på de ikoniske DC-tegneserier. Det var desværre småt med konkret information om de spændende projekter, men "Shazam" viste sig dog at være nået længst i produktionsforberedelserne.

Det er således blevet bekræftet, at det bliver David F. Sandberg, der skal instruere filmen, som forventes at lande 5. april 2019. Den svenske instruktør kommer fra en baggrund i gyserfilmenes verden, hvor han sidste år scorede et stort hit med "Lights Out", ligesom han fra 10. august er aktuel i de danske biografer med "Annabelle 2: Skabelsen".

Det vides endnu ikke, hvem vi kommer til at se i hovedrollen som den superstærke Shazam.

"Wonder Woman" får officiel fortsættelse

Udover "Shazam" er det nu også officielt, at Wonder Woman får endnu en film ovenpå dette års store biografsucces. Selvom instruktør Patty Jenkins endnu ikke har skrevet under på fortsættelsen, er man hos Warner Bros. fortrøstningsfulde, og filmen har fået sat premieredatoen til 13. december 2019. "Wonder Woman 2" foregår efter sigende i 1980'erne under den kolde krig.

Warner Bros. og DC Films har endnu ikke udgivet mere end to spillefilm på et kalenderår, men med alle de forskellige projekter, selskaberne har i kikkerten, er det ikke umuligt, at endnu en superheltefilm bliver plottet ind i kalenderen mellem "Shazam" og "Wonder Woman 2". Indtil videre kan vi se frem til et gensyn med Gal Gadots Wonder Woman i "Justice League", som har dansk premiere 16. november.

Kommentarer

"Shazam" og "Wonder Woman 2" bliver de næste DC-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen