"Sherlock Holmes 3" lander i biograferne i 2020

Holmes og Watsons tredje eventyr er omsider blevet officielt plottet ind i kalenderen af Warner Bros.

Vi har i efterhånden mange år hørt snak om en eventuel treer i Guy Ritchies "Sherlock Holmes"-filmserie, der startede tilbage i 2009 og har Robert Downey Jr. og Jude Law i hovedrollerne. Indtil videre har det ikke kastet endnu et eventyr med detektiverne fra Baker Street af sig, men nu lader det til, at der er sket egentlige fremskridt bag kulisserne.

Warner Bros. har nemlig afsløret, at "Sherlock Holmes 3" nu officielt er en del af fremtidsplanerne, og i samme ombæring er projektet blevet tildelt en premieredato. Filmen rammer biograferne 25. december 2020, og der er dermed lagt op til en ekstra julegave for fans af Holmes og Watsons eventyr. Det er samtidig blot en uge efter, at James Camerons første "Avatar"-fortsættelse er landet, så det kan altså ende i yderst skarp konkurrence ved billetlugerne.

Succes på trods af camerons kæmpehit

Da den første "Sherlock Holmes" blev udgivet i 2009, måtte den ligeledes kæmpe med James Cameron og hans oprindelige "Avatar". Mesterdetektiven var dengang tvunget til at bøje sig i støvet, men den actionprægede krimifortælling indtjente alligevel for over 500 mio. dollars på verdensplan, hvilket gav liv til efterfølgeren "Sherlock Holmes 2: Skyggespillet" i 2011. Fortsættelsen blev også til en økonomisk gevinst, og lige siden har rygterne om en ny film rumsteret.

I den nye fortælling er Downey Jr. og Law selvfølgelig igen at finde i de centrale roller som hhv. den legendariske detektiv Sherlock Holmes og lægen John Watson. Begge skuespillere er nu også en del af Marvels filmunivers – Downey Jr. senest med "Avengers: Infinity War" og Law i næste års "Captain Marvel" – men der skulle snart være plads i de to herrers kalendere, så de på ny kan gøre Londons gader usikre.

Det er endnu ikke bekræftet, hvorvidt Guy Ritchie vender tilbage for at instruere "Sherlock Holmes 3", eller om studiet har i sinde at hyre en ny filmmager. "Narcos"-skaberen Chris Brancato har skrevet fortællingens manuskript, som naturligvis baserer sig på de klassiske historier og figurer skabt af Sir Arthur Conan Doyle.

Kommentarer

"Sherlock Holmes 3" lander i biograferne i 2020

  • ★★★★★★0

    Jeg snupper gerne en omgang mere, med Holmes i den mere actioneventyragtige retning. Den første var solid spas, mægtigt underholdende. Den anden not so much. Men holder døren åben. 

    T. Nielsen 8-05-18 18:40

  • 0

    Personligt kan jeg nu rigtig godt lide 2'eren også. Moriarty var en herlig skurk.

    Kviesgaard11-05-18 02:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen