Shia LaBeouf disser Steven Spielberg

De fleste skuespillere har kun lovord tilovers for instruktør- og producerlegenden Steven Spielberg, der er én af de mest succesfulde filmskabere i branchen nogensinde. 

Men Shia Labeouf, som har medvirket i adskillige Spielberg-produktioner som f.eks. "Disturbia", "Eagle Eye", "Transformers" og "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige", fortæller, at han stort set hader alle filmene. 

"Jeg voksede op med forestillingen om, at hvis du nåede hen til Spielberg, så blev det ikke større. Men du møder ikke den Spielberg, du har drømt om. Du møder Spielberg på et andet stadie i karrieren. Han er mere direktør end instruktør. Kulisserne er meget anderledes. Alt er så minutiøst planlagt. Jeg bryder mig ikke om de film, jeg har lavet med Spielberg. Den eneste, jeg kan lide, er den første 'Transformers'," udtaler LaBeouf.

Rygterne har ellers svirret om, at LaBeouf ville vende tilbage til såvel "Transformers"- som "Indiana Jones"-serierne, men det virker nu noget tvivlsomt efter stjernens indrømmelser.

Kommentarer

Shia LaBeouf disser Steven Spielberg

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen