"Shrek"-filmene får reboot af folkene bag "Grusomme mig"

Shrek vender tilbage i nye eventyr, der skal genintroducere den grønne og elskelige trold.

Universal Pictures har overtaget rettighederne til de animerede eventyrfilm om den grønne trold Shrek efter opkøbet af DreamWorks, der første gang introducerede karakteren på det store lærred tilbage i 2001. Herefter fulgte tre opfølgere af svingende kvalitet, hvoraf den sidste – "Shrek den lykkelige" – fik premiere i 2010. Rygterne har længe svirret om en femte film, og nu er der så omsider nyt om den grønne trold og hans charmerende univers, som Universal ønsker at genoplive.

Det er produceren bag "Grusomme mig"-filmene, Chris Meledandri, der har fået til opgave at reboote "Shrek"-universet, og han håber, at de originale stemmeskuespillere bestående af stjerner som Mike Myers, Eddie Murphy og Antonio Banderas er villige til at stille op igen: "Når du ser tilbage på de vokalpræstationer, er de fantastiske, og selvom man sagtens kan tale for en total genopfindelse, kan jeg mærke, at jeg for nostalgiens skyld gerne vil tilbage til de karakteriseringer. Udfordringen for os har været at finde på noget, der virkelig føles, som om det ikke blot er endnu en film i serien af fortsættelser," udtaler Meledandri til Variety.

"Den bestøvlede kat" opdateres også

Det er endvidere kommet frem, at Den bestøvlede kat, der første gang optrådte i "Shrek 2" og siden fik sin egen spin-off i 2011, også bliver opdateret i et nyt, animeret eventyr.

Universal lægger altså for alvor i kakkelovnen og satser stort i bestræbelserne på at præsentere de elskelige figurer for en ny generation af biografgængere, og det bliver interessant at se, hvorvidt de nye film ender i ren kat-astrofe – eller med at gøre konkurrenterne grønne af misundelse...

Kommentarer

"Shrek"-filmene får reboot af folkene bag "Grusomme mig"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen