Sidse Babett Knudsen og Danica Curcic i filmatisering af dansk bestseller

Filmen byder på fire stærke kvindelige skuespillere.

Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen indtager hovedrollerne i næste års danske thriller "Undtagelsen", der instrueres af Jesper W. Nielsen ("Der kommer en dag", "Greyzone").

"Undtagelsen" følger bl.a. NGO-medarbejderne Iben og Malene. Da de begge modtager dødstrusler, går det op for dem, at deres arbejde på Dansk Center for Information om Folkedrab har bragt dem i livsfare. Mistanken lander på en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om, men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv.

Filmselskabet bag beskriver filmen som en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter. Men først og sidst om at være menneske i et moderne samfund.

Et fascinerede kvindeunivers med ekstremt spændende og komplekse karakterer

Filmen byder på fire stærke kvindelige skuespillere i form af Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen. Instruktør Jesper W. Nielsen er lykkelig for sit kvindecast og udtaler i en pressemeddelelse:

"Jeg kan ikke få armene ned over at skulle arbejde sammen med fire så stærke og talentfulde skuespillerinder i en historie om menneskets mørkeste afkroge. Sammen skal vi dykke ned i et fascinerede kvindeunivers med ekstremt spændende og komplekse karakterer, der ikke bare lyver overfor hinanden, men også overfor sig selv. En uheldig sammenblanding, der giver ondskaben frit spil."

Hvem der skal spille de centrale mandlige roller som kvindernes chef Poul og den karismatiske Afrika-journalist Gunnar afgøres i løbet af den kommende tid.

"Undtagelsen" forventes klar i biograferne i efteråret 2019.

Kommentarer

Sidse Babett Knudsen og Danica Curcic i filmatisering af dansk bestseller

  • 0

    Jamen så hedder det vel 4 x så god? 

    Gasivodo14-05-18 00:55

  • 0

    Bogen er fremragende og givet et meget godt indblik i mobning på en arbejdsplads samtidig med at den krydder det med thrillerelementer.

    Whispering Horse14-05-18 21:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen