Sidste flotte trailer til videospillet "Star Wars Jedi: Survivor" bygger op til et episk stjernekrigseventyr

Fortsættelsen til det succesrige "Star Wars Jedi: Fallen Order" er lige på trapperne.

I forbindelse med Star Wars Celebration i London (som Moovy dækker hele weekenden og mandag) har Lucasfilm Games frigivet en spritny trailer til det meget imødesete "Star Wars"-videospil "Star Wars Jedi: Survivor". Spillet er en fortsættelse til "Star Wars Jedi: Fallen Order", der blev et overraskende kæmpehit i 2019. 

Som spiller indtager man atter rollen som den unge jedi-ridder Cal Kestis. Spillet begynder fem år efter begivenhederne i det oprindelige eventyr. Cal og hans loyale droide-makker, BD-1, er stadig på flugt fra det grumme Imperium, som ubønhørligt jager den hårdt pressede jedi.

Læs også: Moovy til Star Wars Celebration: Dag 2 – Nostalgiske tilbageblik og Lars Mikkelsens eminente entré

Spillet byder på nye mysterier og nye frygtindgydende modstandere – herunder et kæmpemæssigt rancor-monster! Cal får derfor brug for al sin snilde og seje jedi-skills i kampen mod mørkets kræfter. 

"Star Wars Jedi: Survivor" udkommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og pc den 28. april, og du kan se den stemningsmættede trailer herunder:

Kommentarer

Sidste flotte trailer til videospillet "Star Wars Jedi: Survivor" bygger op til et episk stjernekrigseventyr

  • 0

    Et problem med den første var integrationen af besætningen. Det lyder til at der blive rettet op på i Jedi Survivor. Og så var der også nogle af planeterne, hvor der var noget forvirret navigation. Det bliver også bedre i dette spil. Og så Cal Kestis med skæg ++++

    Johnny42 9-04-23 21:51

  • ★★★★★0

    Historien er vigtigst for mig, kan de holde samme niavue er jeg glad, elskede deres brug sf flashback især hen mod slutningen, det var fede reveals.

    Og det nye her går i en intressant retning da alle previews startede en time inde i spillet ca. men de fik at se, hvad der var sket forud og det lød til at folk var ret spændt på den retning.

    Cal kan frit ændres med Udscene og ligeså med BD-1, så Cal kan ha skæg eller ikke skæg.

    Collectables er fortsat kosmetisk, men virker til de har udbygget det mere.

    Elwood 9-04-23 22:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen