Sigourney Weaver bliver skurken i Marvels "The Defenders"

Det er blevet annonceret på New York Comic-Con, at Sigourney Weaver har tilsluttet sig rollebesætningen på Marvels netflix-serie "The Defenders", og at hun højst sandsynligt skal spille seriens skurk.

Weaver er nok bedst for sin hovedrolle i "Alien"-franchisen og hendes rolle i "Ghostbusters"-filmene. Hun har også været nomineret til en Oscar-statuette tre gange for "Aliens", "Working Girl" og "Gorillaer i disen".

Det er stadig uvist, hvem Weaver præcist skal spille, men "The Defenders"-serien vil samle Netflixs fire Marvel-serier "Iron Fist", "Luke Cage", "Jessica Jones" og "Daredevil". Serien får premiere engang i 2017, men indtil videre er kun få roller blevet besat og få plotdetaljer blevet annonceret. Serien bliver i første omgang en miniserie på otte afsnit.

"Daredevil"-serien er blevet fornyet med en tredje sæson, og "Jessica Jones"-serien er blevet fornyet med en sæson 2. "Luke Cage" burde også være sikker på at få en sæson 2, efter serien fornyligt havde sin premiere og blev taget godt imod, men intet er dog officielt endnu. "Iron Fist" får sin første sæson næste forår på Netflix.     

Kommentarer

Sigourney Weaver bliver skurken i Marvels "The Defenders"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen