Simon Pegg håber stadig på at lave "Star Trek 4"

Pegg er klar på at blive beamet op endnu en gang – og han har været i kontakt med J.J. Abrams om franchisens næste film.

Vi ved, at der kommer en ny "Star Trek"-film næste år (den første af sin slags siden 2016's "Star Trek Beyond"), men vi ved til gengæld praktisk talt intet om plottet eller persongalleriet i det, der bliver den 14. "Star Trek"-spillefilm.

Den stadig unavngivne sci-fi-film instrueres af "WandaVision"-instruktøren Matt Shakman, mens den produceres af J.J. Abrams, som har produceret de tre seneste "Star Trek"-spillefilm og desuden instrueret "Star Trek" (2009) og "Star Trek Into Darkness" (2013).

Abrams' tre "Star Trek"-produktioner udfolder sig i et parallelt univers (endda før Marvel gjorde multiverses ekstremt populære), som er adskilt fra den tidslinje, som alle de andre "Star Trek"-film og -serier foregår i. Og i Abrams' "Star Trek"-univers, det såkaldte Kelvin-univers, spiller bl.a. Chris Pine, Zachary Quinto og Simon Pegg de yngre udgaver af rumskibet Enterprises ikoniske helte – Kirk, Spock, Scotty osv.

Læs også: Paramount-chef: Flere nye "Star Trek"-film er på vej

En planlagt fjerde film med Pegg og Co. blev desværre skrinlagt for flere år siden – angiveligt fordi lønforhandlinger med førnævnte Pike, der spiller den unge kaptajn James T. Kirk, og superstjernen Chris Hemsworth, som man gerne ville have haft til at gentage rollen som Kirks far, brød sammen.

Men i et interview med Collider fastslår Pegg – ligesom Zachary Quinto og Chris Pine også tidligere har gjort – at han altså er klar på endnu flere Starfleet-eventyr gennem Mælkevejen.

"Jeg ved ikke meget," indrømmer Pegg, som dog har talt med filmens instruktør, førnævnte Matt Shakman: "Jeg elsker det, han gjorde med 'WandaVision'. Jeg er altid i venteposition, fordi verden er et usikkert sted. COVID har skabt en masse kaos. Der er så mange faktorer, der skal gå i spænd, før de her projekter bliver til noget.

"Så jeg venter bare i stilhed på, at vi får noget at vide. Jeg sendte en sms til J.J. forleden og skrev: 'Fortæl mig, hvad der foregår', og han svarede: 'Vi venter på nyt'."

Det er altså tilsyneladende ikke helt utænkeligt, at Enterprise-holdet fra de tre seneste "Star Trek"-film figurerer i sci-fi-franchisens næste spillefilm. Pegg er i hvert fald klar, selvom han indrømmer, at det også ville være en lidt sørgmodig oplevelse ovenpå Anton Yelchins tragiske død i 2016. Yelchin spillede den ivrige, russiske navigatør Pavel Chekov i Abrams' "Star Trek"-film.

Moovy TV talte i øvrigt med Pegg tilbage i 2016 op til premieren på "Star Trek Beyond", som "Hot Fuzz"-stjernen ikke blot spillede Scotty i, men også havde skrevet manuskriptet til:

Kommentarer

Simon Pegg håber stadig på at lave "Star Trek 4"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen