Simon Pegg og Edgar Wright overvejer "Hot Fuzz 2"

Instruktøren Edgar Wright og hans gode ven, Simon Pegg, har i fællesskab leveret en lang række succesfulde, kulørte komedier: "Shaun of the Dead", "Hot Fuzz" og "The World's End" samt kultserien "Spaced".

Og fans af netop actionkomedien "Hot Fuzz" kan måske endda se frem til en fortsættelse. I et splinternyt interview om sin seneste film, "Baby Driver", afslører Wright, at han og Pegg har diskuteret "Hot Fuzz 2":

"Jeg har så absolut nogle ideer, og jeg og Simon har endda diskuteret det flere gange."

"Hot Fuzz", som Pegg og Wright skrev sammen, handler om superbetjenten Nicholas Angel (Pegg), som forflyttes til en umiddelbart idyllisk, engelsk landsby, hvor nogle grufulde hemmeligheder pludseligt skubbes ud i lyset.

Men selvom Wright og Pegg har overvejet at lave en toer, kan det meget vel være, at Wright skrinlægger ideerne for i stedet at give sig i kast med nogle helt nye projekter:

"Spørgsmålet er, om jeg har lyst til at afsætte tre år af mit liv til at lave dén? Eller vil jeg hellere fortælle en helt ny historie, hvis jeg får muligheden for dét? Jeg har også ideer til en 'Baby Driver 2'. Men jeg vil aldrig sige aldrig, og netop 'Hot Fuzz' kan man sagtens lave flere fortsættelser til."

Wrights nyeste film, actionkomedien "Baby Driver", har biografpremiere herhjemme den 29. juni.

Kommentarer

Simon Pegg og Edgar Wright overvejer "Hot Fuzz 2"

 • ★★★0

  Det gør jeg ikke. Men H&L

  Gasivodo26-06-17 21:37

 • ★★★★★0

  EEEEEEELSKER den første og må efterhånden have set den 15 gange (mens jeg sjovt nok blot har set "Shaun" én enkelt gang for 12 års tid siden - må snarligt få den genset!), og selvom den står godt alene, ville jeg bestemt ikke have noget imod en fortsættelse - og da ikke med Wright bag roret!

  The Insider27-06-17 23:03

 • ★★★★★0

  Trods alle anbefalingerne, så har jeg til dags dato stadigvæk ikke fået set Hot Fuzz. :)  

  Lars!28-06-17 11:03

 • ★★★★1

  Trods alle anbefalingerne, så har jeg til dags dato stadigvæk ikke fået set Hot Fuzz. :)  

  Har du brug for en ordre? SÆT IGANG! :)

  Kruse28-06-17 11:57

 • ★★★★★0

  Har du brug for en ordre? SÆT IGANG! :)

  Ferie næste uge, da skal der ses nogle actionbaskere. 

  Lars!28-06-17 12:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen