Simon Pegg var ikke vild med "Star Trek Beyond"-traileren

Da den første trailer til ramte "Star Trek Beyond" blev udsendt tidligere på ugen, skabte den langt fra udelt begejstring. På Moovys forum var kommentarerne hårde. "Bliver mindre og mindre med Star Trek at gøre", "det er da way beyond Star Trek ville jeg mene", og "Fuck en stinker" var nogle af kommentarerne fra Moovys brugere.

En anden, der langt fra var begejstret, var filmens manuskriptforfatter Simon Pegg, der også spiller Scotty i filmen. Pegg udtaler således, at han ikke var vild med traileren, fordi han ved, at filmen indeholder så meget mere. "Der er meget mere historie, meget mere om karaktererne og en masse mere, som jeg ville kalde 'Star Trek stuff.'

"Star Trek Beyond" instrueres af Justin Lin ("Fast Five", "Fast & Furious 6") og får biografpremiere 11. august. Se eller gense den udskældte trailer herunder.

Kommentarer

Simon Pegg var ikke vild med "Star Trek Beyond"-traileren

  • ★★★★0

    Som skarp forsvarer af "Into Darkness" og kritiker af trekkies generelt er Pegg nok én, jeg har et par reservationer imod at lytte til, når det gælder den næste film og hvor Star Trek-agtig den bliver. Men håber på det bedste. 

    Lars!18-12-15 18:10

  • ★★★★0

    Den tror jeg ligeså meget på, som jeg tror Chelsea vil nappe mesterskabet :)

    Babo18-12-15 22:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen