Simon Peggs næste horror-komedie slipper et underjordisk monster løs!

Filmen er den første fra Pegg og makkeren Nick Frosts produktionsselskab Stolen Picture.

Simon Pegg og Nick Frost vender tilbage til en genre, de kender godt: gyserkomedien. De to herrer stiftede i 2017 deres eget produktionsselskab, Stolen Picture, og annoncerede deres første projekt, "Slaughterhouse Rulez", som der nu er sluppet lidt flere oplysninger ud om.

Handlingen foregår på en fin kostskole med navnet Slaughterhouse, hvor "unge mænd og kvinder bliver gjort klar til magt og storhed." Der møder vi hovedpersonen Don Wallace, en ung mand fra beskedne kår, der må "lære at navigere i en besynderlig ny verden af oldgamle regler og ritualer, der ledes af sadistiske ældre elever." Da skolen sælger en del af deres grund til et kontroversielt mineselskab, udløser det "ubeskrivelige rædsler", der ændrer hierarkiet på skolen, alt imens elever og lærere kæmper for deres overlevelse.

Se også: Moovy TV snakker med Simon Pegg og resten af "Star Trek Beyond"-holdet

Hvad angår selve monstret i filmen, udtalte Simon Pegg til magasinet Digital Trends: "Det bliver rigtig sjovt. Mineselskabet slipper et underjordisk uhyre løs, der terroriserer skolen. Det er en kæmpe metafor for privatiseringer i England, og det er blandet sammen med noget fjollet, sløset horror. Det er lige noget for os."

Pegg og Frost har tidligere spillet sammen i filmene "Paul", "Shaun of the Dead" og "The World's End".

Denne nye film bliver instrueret af Crispian Mills ("A Fantastic Fear of Everything") og får premiere 7. september i år i England. Resten af os får den forhåbentlig at se hurtigt derefter.

Kommentarer

Simon Peggs næste horror-komedie slipper et underjordisk monster løs!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen