Skal David Fincher redde Brad Pitt fra zombie-apokalypse?

Zombiefilmen "World War Z" blev på trods af en mildest talt bumpet produktionfase og middelmåddige anmeldelser en stor publikumssucces, da den udkom i 2013, med 540 mio. dollars i international box office. Derfor har filmens stjerne, Brad Pitt, været positiv fortaler for en fortsættelse, der nu muligvis kan vise sig at trække en særlig kanin op ad hatten.

Ifølge Variety drejer det sig om selveste David Fincher, som Brad Pitt sammen med Paramount og Skydance er begyndt forhandlinger med. Forhandlingerne skulle være nået så langt, at der allerede ligger et konkret tilbud på bordet til Fincher.

Det var ellers i lang tid meningen, at den spanske instruktør J.A. Bayona ("Børnehjemmet") skulle overtage faklen fra Marc Forster, men han hoppede fra i starten af året for i stedet at kaste sig over fortsættelsen til "Jurassic World".

Skulle det lykkes Brad Pitt (og Paramount) at overtale Fincher, vil det være fjerde gange, at de to herrer arbejder sammen, idet de allerede har opbygget et kunstnerisk succesfuldt makkerskab med "Seven", "Fight Club" og "Benjamin Buttons forunderlige liv".

Kommentarer

Skal David Fincher redde Brad Pitt fra zombie-apokalypse?

 • 0

  Jeg var ret vild med den første film, på trods af at den absolut ikke minder om bogen.

  Og så kan jeg stadig grine af at Peter Capaldi spillede en WHO doctor, lige før han blev castet som Doctor Who.

  Superknys12-08-16 20:22

 • ★★★★1

  Det ville undre mig meget, hvis Fincher rent faktisk ender med at være instruktør på denne film. Det ligger så langt fra resten af hans oeuvre.

  Kruse12-08-16 21:09

 • ★★★★0

  Fincher plejer vel at finde sine egne historier snarere end at arbejde på bestilling. Lyder usandsynligt. 

  Lars!12-08-16 21:16

 • ★★★0

  Jeg ser ikke noget i vejen for det. Fincher har da altid været meget alsidig med genrevalg. Men han er om nogen kritisk, så det bliver jo kun hvis der foreligger et godt script.

  gi-jones12-08-16 22:39

 • ★★★★0

  Jeg ser ikke noget i vejen for det. Fincher har da altid været meget alsidig med genrevalg. Men han er om nogen kritisk, så det bliver jo kun hvis der foreligger et godt script.

  Men han har også været afsindigt hands-on på hans projekter, hvor selv marketing og trailers blev nøje kontrolleret. Det virker mærkeligt at han ville være en "hired gun" på en mainstream blockbuster.

  Kruse12-08-16 23:42

 • 0

  Umiddelbart så virker det ikke særlig sandsynligt, men man skal huske på, at Fincher har haft en del kuldsejlede film- og serieprojekter de seneste par år og i dagens blockbuster-landskab, så kan en film som "WWZ 2" være en måde at få lov til at få noget ført ud i livet. At det er noget, som en af de største amerikanske instruktører de seneste 30 år må udsættes for, er en helt anden sag. Omvendt så var hans idol Hitchcock også nødt til at tage nogle ellers forholdsvist flade bogforlæg, som han var dygtig nok til at tilføje en kunstnerisk vinkel. 

  Laudable13-08-16 01:35

 • ★★★0

  Nej tak. Skod filmatisering af ellers ganske glimrende værk.

  Gasivodo15-08-16 04:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen