"Skønheden og Udyret" sætter rekord: 2017's største åbning

Disneys "Skønheden og Udyret" har solgt over 102.000 billetter i åbningsweekenden (torsdag-søndag) i Danmark og overtager dermed titlen som 2017's største åbning fra "Fifty Shades - I mørket," som solgte 99.000 billetter i åbningsweekenden.

Marketingchef for Walt Disney Studios Lars Høngaard siger i en pressemeddelelse: "Det er et imponerende resultat, og vi er meget glade for, at vi har overtaget pladsen som 2017's største åbning. Det er tydeligt, at Disney-fans har glædet sig til denne nye version af den elskede animationsklassiker fra 1991. Der er brug for stærke kvindelige rollemodeller, og Belle er personificeringen af en handlekraftig og selvstændig kvinde."

Høngaard tilføjer, at de glæder sig til at præsentere danskerne for de kommende nye udgaver af de klassiske film som "Mulan", "Aladdin" og "Løvernes Konge".

Moovys Natascha Degnova gav filmen 4 stjerner of skrev bl.a.: "'Skønheden og Udyret' bliver desværre kun en 4-stjernet oplevelse, da dårlig CGI og overfortolkning kvæler en ellers magisk film, der havde potentiale til at gå lige i hjertet." Hele anmeldelsen kan læses her.

Kommentarer

"Skønheden og Udyret" sætter rekord: 2017's største åbning

 • ★★★★★★0

  Jeg er med på at Disneys klassiske tegnefilm omsættes til spillefilm med levende mennesker i så mange roller som muligt. Men en som Junglebogen er vel tæt på at kunne betegnes som en animationsfilm af en art? Endnu mere med Løvernes Konge? Den har jo slet ikke mennesker med? Bliver det så en "somewhat" fotorealistisk cgi udgave?

  T. Nielsen20-03-17 11:47

 • ★★★★1

  Jeg må sige disse ideer er ret tåbelige. Helt ærligt. Lad nu bare animationsfilm være animationsfilm. 

  Babo20-03-17 11:50

 • ★★★★0

  Babo - animationsfilmene er da stadig animationsfilm?

  Guldager20-03-17 12:34

 • ★★★★★0

  Jeg kan nu heller ikke se problemet. De animerede udgaver eksisterer stadig, så man kan selv vælge hvilken udgave man vi se og ud fra Disneys synspunkt, er det i hvert fald en idé som ret meget mening, da publikum åbenbart gerne vil se filmene.

  Bruno20-03-17 13:00

 • ★★★★0

  Jeg kan heller ikke forstå, hvorfor det er i orden at filmatisere end tegneserie eller bog, men ikke en anden film.

  Guldager20-03-17 13:53

 • ★★★★0

  Ja, jeg kan da heller ikke se noget problem med det. Det er ikke noget, som tiltaler mig i stor stil, men jeg finder det en helt fornuftig måde for Disney, at holde liv i sine klassiske historier, og introducere en ny generation til dem.

  Kruse20-03-17 14:14

 • ★★★★0

  Og selv om den her da heller ikke overgår originalen, så følte jeg bestemt, den var værd at se. Den tog dog færre chancer end både "Maleficent" og "Pete's Dragon" og sågar "Junglebogen", men det skyldes nok, at den oprindelige "Skønheden og Udyret" har en langt højere fanskare / status. 

  Lars!20-03-17 17:23

 • ★★★★1

  Glemte "Askepot". Den var til gengæld decideret ringe efter min mening. 

  Lars!20-03-17 17:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen