Sony slår kløerne i "The Crow"-reboot

Sagaen om den nye version af kultklassikeren "The Crow" har haft sine op- og nedture, men nu kan det være, at projektet for alvor er tilbage på skinnerne. Sony Pictures har nemlig sikret sig distributionsrettighederne til filmen.

Projektet var ellers undervejs hos Relativity Media, men da selskabet gik konkurs, blev filmen udskudt på ubestemt tid. Davis Films, der også har produceret bl.a. "Resident Evil"-filmene, endte med rettighederne til at lave filmen, og nu skal Sony altså hjælpe med at bringe "The Crow"-rebootet til biograflærrederne.

Den nye film går under titlen "The Crow Reborn" og har gennem tiden haft et væld af forskellige stjerner og instruktører tilknyttet. Jason Momoa (Aquaman i "Justice League") er lige nu udset til hovedrollen, mens Corin Hardy kommer til at stå bag kameraet. Hardy begik i 2015 den roste gyserfilm "The Hallow", og næste år er han aktuel med "The Nun", der er en spin-off af "The Conjuring"-filmserien.

"The Crow Reborn" skulle efter sigende blive mere tro mod sit forlæg – den mørke tegneserie af James O'Barr – end den oprindelige film fra 1994 var. Filmen fulgte Eric Draven (spillet af Brandon Lee), som efter at være blevet brutalt myrdet vendte tilbage for at hævne mordet på sig selv og sin forlovede. Ved sin side havde Draven en mystisk krage, som hjalp ham.

Der er ingen meldinger om, hvornår produktionen på "The Crow Reborn" går i gang, eller hvornår vi kan forvente at se filmen i biograferne.

Kommentarer

Sony slår kløerne i "The Crow"-reboot

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen