Sophie Turner: Jeg ville slå ihjel for at vende tilbage til X-Men-universet

"X-Men: Dark Phoenix"-stjernen håber, at Disney ikke finder en ny skuespiller til rollen som supermutanten Jean Grey.

"X-Men: Dark Phoenix" var formentlig den allersidste "X-Men"-film med og fra det hold af skuespillere og filmmagere, som har arbejdet på franchisen siden Bryan Singers "X-Men" fra 2000.

Disney og Marvel Studios overtog filmrettighederne til "X-Men"-universet, efter at Disney købte 20th Century Fox for 330 milliarder kroner. Og Marvel-produceren Kevin Feige har allerede afsløret, at nye "X-Men"-film, som vil indgå i Marvels eget filmunivers, MCU, er i støbeskeen.

Læs også: Sophie Turner slås med ulve i vild "Survive"-trailer

Men "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner fortæller Variety i et video-interview, at hun ikke er parat til at give slip på rollen som Jean Grey, der blev forvandlet til den morderiske, magtfulde Dark Phoenix i "X-Men: Dark Phoenix" fra sidste år:

"Jeg ved ikke, hvad der foregår, eller om Disney vil fortsætte X-Men-rejsen. Jeg er altid klar på at vende tilbage til den rolle og det skuespillerhold og den oplevelse... vi havde det så sjovt, da vi lavede de film. Jeg ville slå ihjel for at vende tilbage."

"X-Men: Dark Phoenix" blev dog hverken en succes ved billetlugerne eller blandt kritikere, så det er usandsynligt, at Disney vil bygge videre på det etablerede "X-Men"-filmunivers og ikke bare visker tavlen ren.

Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's EKSKLUSIVE interview med Turner op til biografpremieren på "X-Men: Dark Phoenix":

Kommentarer

Sophie Turner: Jeg ville slå ihjel for at vende tilbage til X-Men-universet

  • ★★★★★★0

    Nu havde jeg lige lykkeligt glemt den film :-)

    Wayne12-04-20 19:40

  • ★★1

    Der skal selvfølgelig startes helt om. Ingen af de skuespillere fra før skal vende tilbage. Kontinuiteten i Fox' X-Men er helt til grin. 

    The Paki Don12-04-20 21:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen