"Sopranos"-prequel: Unge Tony Soprano skal spilles af James Gandolfinis søn

Sønnen af den afdøde skuespiller skal overtage den legendariske rolle.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at filmen "The Many Saints of Newark", som er en forhistorie til tv-serien "The Sopranos", ville præsentere publikum for en ung udgave af seriens hovedperson, Tony Soprano. Allerede da nyheden dukkede op, begyndte en debat om, hvem der dog kunne overtage en så ikonisk rolle, men nu er rollen blevet besat, og det kunne næsten ikke være tættere på originalen.

Rollen som unge Tony Soprano skal nemlig spilles af Michael Gandolfini, som er søn af selveste James Gandolfini, der udødeliggjorde Tony i tv-serien. Michael Gandolfini skal spille rollen som Tony Soprano i en noget yngre udgave, end man kender ham, da "The Many Saints of Newark" udspiller sig i New Jersey i 1960'erne.

Nu skal man dog ikke tro, at han blot fik rollen på grund af sit familiære tilhørsforhold. David Chase – der har skrevet manuskriptet – og producerne på filmen trak Michael Gandolfini igennem en udtømmende casting-proces for netop at sikre, at han var den rette mand til rollen.

Tidligere medvirken i anden HBO-serie

19-årige Michael Gandolfini, der tydeligvis slægter sin far på udseendemæssigt, har tidligere medvirket i "Ocean's Eight" og en række afsnit af HBO-serien "The Deuce".

Det er uden tvivl et stærkt valg, der kommer til at vække mange følelser, både for Michael Gandolfini selv, men også for resten af holdet bag både serien og filmen. 

Offentliggørelsen af castingen falder i forlængelse af, at der den seneste tid er løftet lidt af sløret for, hvem vi ellers kommer til møde i filmen. Senest er det kommet frem, at både Vera Farmiga ("The Conjuring") og Jon Bernthal ("The Punisher") vil være at finde på rollelisten.

Produktionen på "The Many Saints of Newark" er så småt undervejs. Filmen har endnu ingen officiel premieredato.

Kommentarer

"Sopranos"-prequel: Unge Tony Soprano skal spilles af James Gandolfinis søn

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen