Søren Kragh-Jacobsen vender tilbage til dansk film med "Lille sommerfugl"

Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster indtager hovedrollerne i komediedramaet.

Søren Kragh-Jacobsen er i denne uge gået i gang med optagelserne med sin næste spillefilm, "Lille sommerfugl", som han selv både skriver og instruerer. I hovedrollerne finder vi Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster, der flankeres af bl.a. Mia Lyhne, Peder Thomas Pedersen og Sarah Grünewald.

I "Lille sommerfugl" inviterer den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktopmusik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største... I løbet af én lang festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve.  

Søren Kragh-Jacobsen har tidligere stået bag populære danske filmklassikere som "Vil du se min smukke navle?", "Gummi-Tarzan" og "Drengene fra Sankt Petri". Han var desuden en af de fire originale dogmebrødre sammen med Lars von Trier, Thomas Vinterberg og Kristian Levring, og han har vundet Sølvbjørnen på filmfestivalen i Berlin i 1999 for "Mifunes sidste sang".

"Lille sommerfugl"  flyver ind i biograferne 5. november 2020.

Kommentarer

Søren Kragh-Jacobsen vender tilbage til dansk film med "Lille sommerfugl"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen