"Spider-Man: Into the Spider-Verse 2" får tre instruktører

Hele tre styrmænd skal trække i trådene på opfølgeren til den Oscar-vindende animationsfilm.

I alt tre instruktører står bag den imødesete toer til den prisbelønnede "Spider-Man: Into the Spider-Verse", som officielt gik i produktion sidste sommer.

Der er tale om Joaquim Dos Santos, Kemp Powers (der lige nu er Oscar-nomineret for sit manuskript til "One Night in Miami") og Justin K. Thompson. Tidligere er Dos Santos blevet fremhævet som filmens instruktør, mens Powers og Thompson har været inde over projektet fra start, men først nu er blevet annonceret som del af en instruktørtrio.

I en pressemeddelelse udtaler instruktørtruppen: "Holdet bag 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' satte en latterligt høj standard, og det er mod stor ydmyghed, at vi accepterer den udfordring, det er at levere det næste kapitel om Miles Morales."

Læs også: Daredevil og de gamle "Spider-Men" dukker angiveligt også op i den næste "Spider-Man"-film

Og trioen er bestemt ikke uerfarne inden for animationsfaget. Dos Santos har tidligere været inde over blandt andet animationsserierne "Avatar: The Last Airbender", "Justice League Unlimited" og "Teen Titans". Thompson arbejdede som scenograf på den første Spider-Verse-film, og han har også de to "Det regner med frikadeller"-film på CV'et.

Phil Lord, Chris Miller, Amy Pascal, Avi Arad og Christina Steinberg vender også tilbage som producere.

Den første "Spider-Man: Into the Spider-Verse" blev en overraskende succes, der indtjente over 2,3 milliarder kroner på verdensplan og understregede, at der sagtens kan laves succesfulde "Spider-Man"-animationsfilm sideløbende med de populære live-action-film med Tom Holland.

Opfølgeren til "Spider-Man: Into the Spider-Verse" udkommer efter planen i de amerikanske biografer den 7. oktober 2022, og mon ikke den lander i de danske biografsale cirka samtidigt.

Kommentarer

"Spider-Man: Into the Spider-Verse 2" får tre instruktører

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen