"Spider-Man: No Way Home"-instruktør skal lave den næste "Final Destination"

Gysersagaen om døden bliver snart vakt til live igen.

Det er en smule påfaldende, at selvom "Final Destination"-franchisen handler om kammerater, der tilsyneladende snyder døden, men som derefter dræbes én efter én i blodige, pludselige uheld, simpelthen ikke kan slås ihjel.

Siden "The X-Files"-veteranerne James Wong og Glen Morgan lavede den oprindelige "Final Destination" tilbage i 2000, har vi fået hele fire fortsættelser med ordet Final i titlen – og nu er endnu en altså på trapperne.

Det skriver The Hollywood Reporter, som i øvrigt fastslår, at det er nogle relativt prominente filmmagere, der arbejder på den næste og sjette "Final Destination"-film.

Se også: Ghostface går amok i den sidste trailer til ny "Scream"

New Line Cinema har nemlig hyret Jon Watts til både at producere og skrive filmen. Watts er et af Hollywoods p.t. hotteste navne og manden bag alle tre MCU-film om Spider-Man, inklusive det spritnye megahit "Spider-Man: No Way Home".

Ved skrivemaskinen samarbejder Watts med bl.a. Guy Busick, som skrev horror-hittet "Ready or Not" samt den nye "Scream"-film, der snart kan opleves i de danske biografer.

Det vides endnu ikke, hvornår "Final Destination 6" udkommer, men den produceres til streamingtjenesten HBO Max.

Kommentarer

"Spider-Man: No Way Home"-instruktør skal lave den næste "Final Destination"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen