"Spider-Man"-instruktør laver "Fantastic Four"-reboot for Marvel

Jon Watts bliver manden, der skal bringe superheltegruppen til live i Marvels filmunivers.

Midt i Disneys kavalkade af Star Wars-, Pixar- og Marvel-nyheder er det desuden kommet frem, hvem der skal styre tøjlerne på den kommende Marvel Studios-film om superheltegruppen Fantastic Four.

Her er valget faldet på amerikanske Jon Watts, som i forvejen må siges at have solid erfaring med netop superheltefilm. Watts er nemlig instruktøren bag både "Spider-Man: Homecoming" og "Spider-Man: Far From Home" – de to første "Spider-Man"-film med Tom Holland i titelrollen.

Den 39-årige instruktør er desuden for tiden i gang med at optage den tredje "Spider-Man" med Holland, men dernæst står den altså på at skulle filmatisere de klassiske tegneseriehæfter om Marvels First Family.

Læs også: Daredevil og de gamle "Spider-Men" dukker angiveligt også op i den næste "Spider-Man"-film

Superheltegruppen har allerede optrådt ad flere omgange i Hollywood-filmatiseringer. I 2005 udkom således "Fantastic Four", der havde folk som Jessica Alba og senere "Captain America"-stjerne Chris Evans på rollelisten. Den film fik en enkelt efterfølger, før føljetonen blev rebootet med et nyt cast i "Fantastic Four" fra 2015.

Tilbage i start-90'erne blev der såmænd også lavet en lavbudgetversion med bl.a. kultproduceren Roger Corman med ombord, men resultatet af det projekt endte med aldrig at blive officielt udgivet.

Den kommende spillefilm bliver dog den første "Fantastic Four"-film, der indgår i Marvels eget overordnede filmunivers. Det vides endnu ikke, hvornår projektet forventes at ramme biograferne.

Kommentarer

"Spider-Man"-instruktør laver "Fantastic Four"-reboot for Marvel

 • ★★★★★★0

  De to Spiderman film er flot producerede - at manus ikke er fantastisk er næppe Watts skyld - så det kan sagtens blive godt.

  At MCU kommer til at lave FF kan kun blive flere skridt frem. 

  Selvom tiden er løbet fra de to første film er jeg stadig glad for dem. Og tænk hvis Trank havde fået lov til at gøre arbejdet færdigt...

  Wayne14-12-20 13:36

 • ★★★★★★0

  Det bliver fedt at få FF med i Marvel familien igen. Det glæder jeg mig faktisk ret meget til. Har læst FF ret meget som stor knægt.

  T. Nielsen14-12-20 14:47

 • ★★★★★1

  Og tænk hvis Trank havde fået lov til at gøre arbejdet færdigt...

  Ja, hvem ved ... jeg har ikke set hans version (havde helt klart tjekket den ud, hvis den havde ligget på fx Netflix), men det er vist ikke så enkelt som at han ikke fik lov at gøre ting. Han opførte sig underligt på settet. For stort ansvar på en alt for ung og forvirret mand, er mit gæt. Det var da et forsøg værd efter Chronicle, og jeg kan sagtens forstå det, men det giver mening at de forsøger noget lidt tryggere ved at give den til en som har haft lidt succes med et par Spider-Man-film nu. 

  Lars!14-12-20 14:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen