Spielbergs "West Side Story"-remake finder sin Maria

Mesterinstruktøren har hyret en 17-årig debutant i rollen, der oprindeligt blev spillet af Natalie Wood i 1961.

Den purunge high school-elev Rachel Zegler har landet den ikoniske rolle som Maria i Steven Spielbergs genindspilning af musicalklassikeren "West Side Story".

17-årige Zegler har gjort et så stort indtryk i forbindelse med filmens åbne casting, at hun skal gå – eller måske snarere danse – i Natalie Woods fodspor, hvilket ikke overraskende glæder debutanten: "Jeg er så begejstret over at skulle spille den ikoniske rolle som Maria sammen med det fantastiske cast. Som colombiansk-amerikaner er jeg beæret over muligheden for at spille en rolle, der betyder så meget for det latinamerikanske samfund."

Slutter sig til veteraner

Samtidig er det blevet annonceret, at Broadway-veteranerne Ariana DeBose og David Alvarez har landet rollerne som hhv. Anita Palacio og Bernardo, mens teaterperformeren Josh André Rivera skal give den som Chino. De slutter sig til 87-årige Rita Moreno, der også medvirkede i originalen som Anita i en Oscar-vindende præstation. Moreno skal i nyfortolkningen portrættere en helt ny figur ved navn Valentina.

Med sit kommende remake forlyder det, at Steven Spielberg vil forsøge at ramme tættere på det oprindelige Broadway-stykke end filmen fra 1961. Dramatiker Tony Kushner, der før har skrevet Spielberg-film som "Lincoln" og "München", har leveret drejebogen til "West Side Story". Filmen begynder optagelserne til sommer.

Kommentarer

Spielbergs "West Side Story"-remake finder sin Maria

  • 0

    Er spændt på denne, genså lige den oprindelige film med Wood for at par dage siden. Fremragende klassiker med fantastiske sange. 

    Gormanden16-01-19 18:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen