Spike Lee offentliggør plakaten til sin kommende Vietnam-krigsfilm

"Da 5 Bloods", Spike Lees nyeste film, udkommer på Netflix 12. juni.

Manden bag klassikere som "Do the Right Thing" og "Malcolm X", Spike Lee, har de seneste år haft travlt med både at lave dokumentarer, producere film og tv-serier samt instruere sine egne film. Den 63-årige instruktør var senest aktuel med kritikerroste "BlacKkKlansman", og nu er filmmageren klar med sit næste projekt, "Da 5 Bloods".

Første stemningsfulde plakat er lige blevet udgivet og kan ses i fuld størrelse her.

"Da 5 Bloods" udspiller sig i kølvandet på Vietnamkrigen, hvor fire afro-amerikanske veteraner vender tilbage til landet for at lede efter deres officer og forfølge et løfte om skjulte skatte. Sammen må de kæmpe sig igennem et knust land, mens spørgsmål om krigens morale skaber intern splid.

Filmen er instrueret og co-skrevet af Spike Lee og har "Black Panther"-stjernen Chadwick Boseman i en bærende rolle. Derudover kan Jean Reno, Isiah Whitlock Jr., Clarke Peters, Mélanie Thierry og Giancarlo Esposito ses på rollelisten.

Filmen får eksklusiv verdenspremiere på Netflix 12. juni og er det fjerde samarbejde mellem Spike Lee og streaminggiganten.

Kommentarer

Spike Lee offentliggør plakaten til sin kommende Vietnam-krigsfilm

 • 0

  Hmm, håber den bliver bedre end hans WWII-film! Beklager, men fandt Miracle at St. Anna(2008) utroligt ligegyldig.

  ..tror faktisk ikke, der har været noget fedt fra hans side - siden Inside Man(2006). Altså i MIN bog.

  Gasivodo10-05-20 00:42

 • ★★★0

  When the Levees Broke er virkelig, virkelig god, og jeg er også ret vild med Blackkklansman. De andre film, Chi-Raq, Da Sweet Blood Jesus, Red Hook Summer og Oldboy er også fine nok - til en 7/10. Synes dog de er værd at se, fordi Spike Lee tit gør interessante ting.

  Miracle at Sct. Anna er hans dårligste film, så der er jeg helt enig.

  Guldager10-05-20 10:01

 • ★★★0

  Jeg nød også BlackKlansMan og mine forventinger bygger altid lidt på instruktørens sidste bedrift. Spike Lee svinger for mig utrolig meget, men jeg er med på hans næste film. 

  Babo10-05-20 10:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen