Spin-off af fantasyfilmen "Labyrinth" finder instruktør

I 1986 kom Jim Hensons fantasy-film "Labyrinth" (eller "Labyrinten til troldkongens slot" på dansk) med blandt andre David Bowie og Jennifer Connely på rollelisten. George Lucas var executive producer.

Eventyrfilmen om Troldkongen og pigen Sarah er blevet noget af en kultklassiker blandt fantasy-fans, og nu er det kommet frem, hvem der skal instruere den reboot/spin-off, som blev annonceret i begyndelsen af 2016.

Valget er faldet på Fede Alvarez, som er kendt for at have instrueret "Evil Dead"-remaket fra 2013, "Don't Breathe" fra 2016 samt ikke mindst den kommende "The Girl in the Spider's Web", som fortsætter historien fra Stieg Larssons Milllenium-fortællinger. Jay Basu, der har skrevet "The Girl in the Spider's Web", skal også skrive manuskriptet til den nye "Labyrinth"-film sammen med Alvarez.

Den nye film får efter sigende karakter af at være en spin-off snarere end en decideret fortsættelse eller reboot af originalen. Den foregår således i det samme univers som "Labyrinth" med mulighed for at udforske nye karakterer, væsner og steder, som vi så det i Harry Potter-spinoffen "Fantastiske skabninger og hvor de findes".

Den nye instruktør Fede Alvarez udtaler til Deadline om projektet: "Labyrinth" er én af de skelsættende film fra min barndom, hvor jeg forelskede mig i filmmediet. Jeg kunne ikke være mere begejstret over at udvide Jim Hensons hypnotiserende univers og tage en ny generation af biografgængere tilbage ind i Labyrinten."

Filmen har endnu ingen officiel premieredato. 

Kommentarer

Spin-off af fantasyfilmen "Labyrinth" finder instruktør

 • ★★★★★1

  Bare brug en masse dukker istedet for CGI, så skal jeg nok glæde mig!

  David Lund14-04-17 12:11

 • ★★★★★★0

  Selv om originalen måske nok er en børne/familiefilm, så det en jeg stadig kan se, også for mig selv. Der er derfor noget at leve op til, hvis en forsættelse skal ende med at have den slags "staying power"!

  T. Nielsen14-04-17 12:36

 • 0

  Enig, David. Det kan da lige prøve på CGI-skrammel, så kommer jeg aldrig til at se det. Det her kalder SÅ meget på dukker. Men alt taget i betragtning, så er det måske nok der valget af instruktør kommer ind i billedet. Han brugte jo netop rigtig mange praktiske effekter i sit remake af Evil Dead. Så det giver da lidt håb. Jeg har så ikke set Don't Breath endnu, men har hørt den faktisk skulle være ret effektiv, selvom det skulle være en ultra banal gyser.

  Nagash15-04-17 11:47

 • ★★★★★0

  Don't Breathe kan du rolig se. Der er måske ikke meget indhold, men det er satme en velfungerende og kreativ spændingsfilm.

  David Lund15-04-17 15:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen