Star Wars: Disney planlægger live-action serie

Indtil videre har Star Wars i serie-format været forbeholdt animation, men det laves der nu tilsyneladende om på.

I mange år har rygterne svirret om en mulig live-action tv-serie i Star Wars-universet, men indtil videre er det blevet ved snakken. I kølvandet på nyheden om, at Disney skaber en helt ny Star Wars-trilogi, er der nu omsider udsigt til, at en live-action serie hensat til galaksen langt, langt borte bliver en realitet.

Det er ifølge Variety Disneys øverste chef, Bob Iger, der står for udmeldingen, og det er meningen, at serien skal udkomme på Disneys kommende streaming-tjeneste, der efter planen bliver lanceret i slutningen af 2019. 

Udsigten til en live-action serie baseret på Star Wars”-mytologien vil uden tvivl skærpe interessen hos publikum i den benhårde streaming-konkurrence, hvorfor planerne virker som et logisk og klogt træk af Disney, der som bekendt ejer rettighederne til den mildt sagt populære franchise. 

Hvad angår de eksisterende Star Wars-serier har de animerede "The Clone Wars" og "Star Wars: Rebels" høstet mange roser fra såvel fans som kritikere, men man må antage, at live-action serien bliver henvendt til et lidt ældre publikum. 

Der er endnu ingen forlydender om, præcis hvornår serien får premiere, eller hvad den vil omhandle, men potentialet synes efterhånden uendeligt, når det kommer til Star Wars. 

Kommentarer

Star Wars: Disney planlægger live-action serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen