"Star Wars: Episode IX" får ny forfatter

Lucasfilm har ifølge The Hollywood Reporter hyret manuskriptforfatteren Jack Thorne til med friske øjne at kigge på manuskriptet til den endnu unavngivne "Star Wars: Episode IX" og omskrive det. 

Briten Thorne har blandt andet skrevet manuskript til den kommende Julia Roberts-film "Wonder" og teaterstykket "Harry Potter and the Cursed Child", baseret på J.K. Rowlings historie. 

Det oprindelige manuskript til "Star Wars: Episode IX" er begået af "Jurassic World"-instruktøren Colin Trevorrow og Derek Connoly, hvor førstnævnte skal instruere det, som formodes at blive sidste kapitel i den overordnede Skywalker-saga. 

Leia tiltænkt stor rolle

Det er uvist, hvor omfattende Thornes omskrivninger bliver, men én af udfordringerne ved filmen er, hvordan man får historien tilpasset General Leias skæbne efter Carrie Fishers bortgang i december sidste år. 

Leia var tiltænkt en stor rolle i den sidste film, og der har været rygter fremme om, at "Star Wars: The Last Jedi" vil indeholde en post credit-scene, der på tilfredsstillende vis afslutter Leias historie. Fishers rolle som Leia i "The Last Jedi" forbliver intakt, eftersom hun havde færdiggjort sit arbejde, inden hun døde.

Optagelserne til "Star Wars: Episode IX" begynder til januar med forventet premiere i maj 2019, mens "Star Wars: The Last Jedi" får premiere til december. 

Kommentarer

"Star Wars: Episode IX" får ny forfatter

  • 1

    Det er også en svær situation, men håber at de finder en måde, der både ære hende, og ikke virker alt for "klistret på i sidste øjeblik".  

    LukeStarkiller 2-08-17 19:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen