Star Wars: Han Solo spin-off finder komponist

For de fleste filmelskere i almindelighed og Star Wars-fans i særdeleshed er musikken til eventyrene i en fjern, fjern galakse synonym med den Oscar-vindende legende John Williams. Han har skabt fantastiske scores til de første syv film i Skywalker-sagaen og er nu i færd med scoret til "Star Wars: The Last Jedi".

Når det kommer til "A Star Wars Story"-filmene, som ikke er direkte tilknyttede dem i hovedsagaen, viste den første i rækken, "Rogue One: A Star Wars Story", at andre komponister end Williams er i stand til at skabe smukke og stemningsfulde temaer til det enorme univers. Michael Giacchino, som komponerede tonerne til "Rogue One", fik generelt positive tilkendegivelser for sin musik i den første Star Wars-film uden toner fra Maestro Williams.

VETERAN TAGER STAFETTEN OP

Og nu er det så kommet frem, at Oscar-nominerede John Powell skal komponere scoret til den endnu unavngivne film om den unge Han Solo. Powell har blandt andet skabt musikken til animationsfilmene "Sådan træner du din drage" og "Kung Fu Panda" og til film i Bourne-franchisen samt til "Pan" og "Hancock". Han er kendt for at danne makkerpar med ingen ringere end Hans Zimmer i arbejdet på eksempelvis "Kung Fu Panda".

Det er med andre ord en respekteret veteran, der skal tage stafetten op efter d'herrer Williams og Giacchino. 

Filmen om den unge Han Solo instrueres af en anden veteran, Ron Howard, og på rollelisten finder man blandt andre Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke og Woody Harrelson. 

Eventyret forventes at få premiere i maj 2018.

Kommentarer

Star Wars: Han Solo spin-off finder komponist

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen