"Star Wars: Rogue Squadron" er ikke helt død. Endnu.

Patty Jenkins har fået hul i kalenderen, da "Wonder Woman 3" tilsyneladende er blevet droppet.

Det har længe været kendt, at "Wonder Woman"-instruktøren Patty Jenkins' "Star Wars"-film, "Rogue Squadron", er stødt på grund som følge af kreative uenigheder.

Tidligere på året fjernede Disney filmen fra selskabets udgivelseskalender, men nu ser det ud til, at projektet ikke – som de fleste gik og troede – er stendødt.

Patty Jenkins har nemlig fået hul i kalenderen i kølvandet på meldingen om, at "Wonder Woman 3" er blevet droppet af DC.

Læs også: 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor" udkommer formentlig først i 2024

Det har fået filmmageren til at tweete følgende: "Jeg forlod oprindeligt 'Rogue Squadron' efter en lang og produktiv udviklingsproces, da det stod klart, at den ikke ville komme foreløbig, og jeg ønskede ikke at forsinke 'Wonder Woman 3' yderligere. Da jeg gjorde det, bad Lucasfilm mig overveje at komme tilbage til 'Rogue Squadron' efter 'Wonder Woman 3', hvilket jeg var beæret over, så jeg sagde ja. De lavede så en ny aftale med mig. Faktisk er jeg stadig på, og projektet har været under aktiv udvikling lige siden. Jeg ved ikke, om det kommer til at ske eller ej. Det gør vi aldrig før udviklingsprocessen er tilendebragt, men jeg ser frem til, hvad den potentielt kan blive."

Da "Star Wars: Rogue Squadron" blev annonceret for to år siden, blev der lagt i kakkelovnen til et storstilet stjernekrigseventyr – den første "Star Wars"-film efter Skywalker-sagaens afslutning. Ud over en lille teaser proklamerede Patty Jenkins, at hun havde i sinde at skabe den bedste jagerpilot-film nogensinde. 

Tiden må vise, om filmen nogensinde kommer til at se dagens lys, og lige nu vides det ikke, hvornår det igen bliver muligt at opleve et "Star Wars"-eventyr på biograflærredet.

Kommentarer

"Star Wars: Rogue Squadron" er ikke helt død. Endnu.

  • 1

    WW2 var også noget makværk, så jeg vil helt klart hellere se mere STAR WARS. Specielt efter alt den ros Andor har fået - De kan vel for hulen ikke lade være med at kigge på hvad der virkede for den, i stedet for det cirkus Episode 7-9 var.

    T'hain15-12-22 10:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen