"Star Wars: The Force Awakens" havde oprindeligt en anden titel

Før optagelserne til "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" gik i gang, var det i lang tid planen, at filmen ville få en helt anden titel. Det fortæller Pablo Hidalgo, der er Creative Executive hos Lucasfilm Story Group.

Hidalgo fortæller, at filmen oprindeligt skulle have heddet "Shadow of the Empire". Hardcore Star Wars-fans vil formentlig kunne nikke genkendende til titlen, der lægger tæt op ad en Star Wars-bog med næsten samme navn, "Shadows of the Empire", af Steve Perry fra 1997.

Bogen, der foregår mellem "Imperiet slår igen" og "Jedi-ridderen vender tilbage", er en del af det, der nu betegnes som Star Wars Legends-serien, der ikke er en del af det officielle Star Wars-univers.

Det blev dog i november 2014 besluttet, at filmen i stedet ville få den nu velkendte titel.

Det vides endnu ikke, hvad titlen til "Star Wars: Episode VIII" bliver, men manuskriptet er færdiggjort, og optagelserne går i gang til foråret.

Kommentarer

"Star Wars: The Force Awakens" havde oprindeligt en anden titel

 • ★★★★★★1

  Det er ganske fint med en anden titel. Det kunne alligevel skabe noget forvirring, når titlerne er så tæt på hinanden, især fordi det ikke kun er en bog. Der findes en tegneserieudgave, et spil baseret på bogen og et soundtrack, komponeret af Joel McNeely.

  Zero Cool27-12-15 12:55

 • ★★★★0

  Jeg har vænnet mig til Awakens, selv om jeg stadig ikke ser for mig, at Kraften har sovet. 

  Lars!27-12-15 15:41

 • ★★★★0

  Ser man på titlens ordlyd samt betydning, kan jeg bedre lide Shadow Of The Empire, men den ville klart blive sammenlignet og forvekslet med Shadows Of The Empire, så forståeligt nok at den blev ændret.

  David Lund27-12-15 16:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen