"Star Wars: The Force Awakens" introducerer en ny Skywalker

Producer Kathleen Kennedy, som er ansvarlig for den overordnede historie i de planlagte Star Wars-film, forklarer til magasinet Costco Connection - et blad, som deles ud i shoppingcentre - hvordan de kommende film kommer til at hænge sammen.

Hun skelner mellem to kategorier, "Saga" og "Anthology". Mens spin-off-filmen "Rogue One", der instrueres af Gareth Edwards, vil være en såkaldt "Anthology"-film, der finder sted i Star Wars-universet, men har sin egen historie, så vil "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" være en del af familiesagaen, hvor man følger Skywalkerne fra generation til generation.

Med den forklaring har Kathleen Kennedy altså implicit afsløret, at vi udover Luke (Mark Hamill) og Leia (Carrie Fisher) kan forvente at se en eller flere medlemmer af Skywalker-klanen i den kommende film. Rygtet har længe lydt, at det er karakteren Rey (Daisy Ridley), men dette er indtil videre ikke blevet bekræftet.

"Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" har premiere 16. december.

Kommentarer

"Star Wars: The Force Awakens" introducerer en ny Skywalker

 • 0

  Well, vi ved jo at Fisher og Hamill er med, så det behøver nu ikke betyde der skal være nye Skywalkers med.. 8) Meeeen, mon ikke der er det...

  (Halv Leia, halv Cheewie, jedis)

  T'hain 2-10-15 15:13

 • ★★★★★0

  Her er det direkte citat fra Kathleen Kennedy:

  "The Saga films focus on the Skywalker family saga. The stories follow a linear narrative that connects to the previous six films. The Force Awakens follows Return of the Jedi and continues that generational story."

  Som jeg udlægger det, så betyder det, at vi vil se en Skywalker, som tilhører næste generation.

  Lars! 2-10-15 15:38

 • 0

  Alt andet ville vel også være unaturligt, når man tænker på 30 år er passeret. 

  Geekalot 2-10-15 16:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen