Star Wars: Utrolig fan-trailer viser, hvordan den originale trilogi kunne have set ud!

Luke Skywalker-figuren som kvinde eller R2-D2 med våben? Det kunne meget vel være blevet virkelighed i de originale Star Wars-film...

Mange hardcore Star Wars-fans er bekendt med kunstneren Ralph McQuarries fantastiske og ikoniske koncept-tegninger til de originale film i sagaen fra 1970'erne og 1980'erne.

Faktisk var McQuarrie, der døde i 2012, den første, som George Lucas hyrede, da han stod overfor at skulle skabe sin fantastiske vision af et episk rumeventyr i en galakse langt, langt borte, som dengang lød navnet "The Star Wars".

Ralph McQuarrie stod bag designet af ikoniske Star Wars-karakterer som Darth Vader, Chewbacca, R2-D2 og C-3PO plus et væld af locations såsom ørkenplaneten Tatooine, Dødsstjernens interiør samt ikke mindst cantinaen fra rumhavnen i Mos Eisley. 

En del af McQuarries ideer, forslag og koncept-tegninger nåede dog aldrig til det store lærred i de færdige "Star Wars"-film, men nu har en gruppe af dedikerede fans og studerende fra DAVE School of Digital Animation and Visual Effects i Orlando, Florida imidlertid skabt en trailer, der viser, hvordan den originale trilogi kunne have endt med at se ud, hvis George Lucas havde valgt anderledes for 40 år siden.

Traileren kan ses herunder og byder blandt andet på en stormtrooper med lyssværd, en noget mere fjendtligt udseende Chewbacca samt ikke mindst Luke Skywalkers kvindelige pendant.

"Star Wars"-sagaen lever som bekendt i bedste velgående, og lige nu raser krigen videre i de danske biografer i sagaens ottende kapitel med titlen "Star Wars: The Last Jedi".

Kommentarer

Star Wars: Utrolig fan-trailer viser, hvordan den originale trilogi kunne have set ud!

  • ★★★★★★0

    Ah, The Dave School. De reklamerer ofte i Hollywood Babble-On.

    Ganske interessant trailer, det ser ud til at være meget i retning af tegneserieudgaven af "The Star Wars", som Dark Horse spyttede ud for et par år siden, da den er baseret på det originale manuskript og de originale designs.

    Zero Cool15-12-17 12:46

  • ★★★★★★0

    Lucy Skywalker?

    T. Nielsen15-12-17 17:07

  • ★★★★0

    Øhm, selv i den org. Trilogi DVD-udgivelse fik man da ovenstående at vide? 

    I have a bad feeling.. Den er fra 2003(2004?) dvs. der findes/eksisterer teenagere i dag, der ikke kender til den!?

    Old I am. Old like DVDs. Go I must

    Men, bevares. Det er en fin lille film. 

    Er Star Wars Rebels(2014-) ikke også inspireret - en smule af Ralph McQuarrie?

    Gad dog godt en stærk kvindekarakter ved navn Starkiller. Ved ej, for maskulint? 

    Gasivodo16-12-17 00:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen