"Star Wars"-manuskriptforfattere måtte ikke bruge Boba Fett i "Solo: A Star Wars Story"

Lucasfilm havde andre planer for Han Solos gamle nemesis...

Da "Star Wars"-filmen om Han Solos unge år fik premiere i 2018, måtte fans kigge forgæves efter fan-favoritten Boba Fett.

Det virkede ellers oplagt at putte Han Solos banemand fra "Imperiet slår igen" ind i "Solo: A Star Wars Story", men det tillod Lucasfilm ikke. Det fortæller en af filmens manuskriptforfattere, Jonathan Kasdan, i et interview med The New York Times, som MovieWeb har fået fingre i.

Læs også: "Solo: A Star Wars Story" får næppe en fortsættelse

Årsagen til den cool dusørjægers fravær i Ron Howards "Star Wars"-spin-off skyldes, at Lucasfilm havde andre planer for den maskerede mandalorianer.

Fett var nemlig tiltænkt en rolle i "Star Wars"-sagaens første live-action-serie, "The Mandalorian", som første step mod dusørjægerens helt egen serie: "The Book of Boba Fett".

Måske Boba Fett kunne have reddet "Solo: A Star Wars Story" fra at blive franchisens første regulære flop, men første afsnit af "The Book of Boba Fett" er under alle omstændigheder landet på Disney+ i dag.

Kommentarer

"Star Wars"-manuskriptforfattere måtte ikke bruge Boba Fett i "Solo: A Star Wars Story"

 • 1

  Når Han Solo ikke kunne redde den, så er der ingen grund til at tro at det ville have hjulpet at putte flere kendisser i filmen. Problemet var jo at det var en film ingen havde bedt om. Men når den kom skulle man også i markedsførringen være kommet med argumenter for hvorfor filmen var nødvendig. Jeg synes dog trods alt den var bedre end man kunne frygte, men det var ikke nok til at redde dens box-office.

  I dag ville man aldrig have tænkt sig at lave den som film, men i stedet for som serie på Disney+

  Johnny4229-12-21 16:14

 • 0

  Filmen var ikke så ringe som den blev gjort til. Syntes dog godt man kunne have fundet en der lignede ford lidt bedre, og som var bedre til at fange solo's humor fra de første film. 

  Så jeg sikker på filmen havde klaret sig langt bedre :) 

  Geekalot29-12-21 20:35

 • ★★★★★★1

  Synd, historien kunne godt trænge til lidt ekstra Fett til at give mere smag:)

  T. Nielsen30-12-21 11:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen