"Star Wars"-stjerne om skuespillet i "Episode IX": Vi improviserer mere

Sidst, der blev improviseret på et "Star Wars"-set, gik det instruktørerne ilde, men mon ikke J.J. Abrams lader Kraften råde?

Ifølge Oscar Isaac, der skal gentage rollen som oprørspiloten Poe Dameron fra "Star Wars: The Force Awakens" og "Star Wars: The Last Jedi", er optagelserne til den endnu unavngivne "Star Wars: Episode IX" præget af en anden stemning end tidligere.

Isaac udtaler til IndieWire: "Den måde, hvorpå de har skudt den indtil nu, har været løsere end de sidste to gange. Det føles som en lettelse at tage hen på settet og sige: 'Åh, vi kan afprøve ting her.' Det cementerer, at J.J. [Abrams] er tilbage og føler sig selvsikker. Der er mindre pres på i forhold til at gøre det rigtigt. Vi ønsker blot at skabe en god film og have det skønt, mens vi gør det."

Se også: "Star Wars: Imperiet slår igen" - se hidtil ikke-udgivet dokumentar fra optagelserne

Ironisk nok blev improvisation og en tilsyneladende løsere struktur til et stort problem i forbindelse med den forrige "Star Wars"-film med titlen "Solo: A Star Wars Story". Her endte d'herrer Chris Miller og Phil Lords måde at instruere på med at koste dem en fyreseddel, inden Ron Howard tog over og fik filmen om den unge Han Solo i mål.

Om den kreative frihed, som "The Force Awakens"-instruktøren J.J. Abrams angiveligt giver sine skuespillere, bliver til en værdig finale på Skywalker-sagaen, må vi se, når "Episode IX" rammer biograferne i december 2019.

Kommentarer

"Star Wars"-stjerne om skuespillet i "Episode IX": Vi improviserer mere

 • 0

  Tvivler meget på om det bliver en værdig film. De sidste 5 film der er udgivet har intet været værd, i forhold til de første 3 Lucas lavede.

  Geekalot17-10-18 21:11

 • 0

  "bliver til en værdig finale på Skywalker-sagaen" - Den har Rian Johnson fået ødelagt, med sit makværk af en fortsættelse til Force Awakens... SUK! Der er ingen Skywalkers tilbage (Kylo er halv). Rey er bare en tøs osv. De er alle faktisk ret ligegyldige :D 
  Forstår ikke man ikke læste det manuskript igennem og sagde "NEJ". 

  Der skal et eminent manuskript til at redde Star Wars, og Disney har virkelig ødelagt meget, desværre, ved at give instruktørerne alt, alt for frie tøjler. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at sige det.... Men... måske...de...skulle.......have....lyttet til.....Geor.....Lu..s.......ideer....

  Gladiator18-10-18 01:01

 • ★★★★0

  Jeg kan næsten ikke få mig selv til at sige det.... Men... måske...de...skulle.......have....lyttet til.....Geor.....Lu..s.......ideer....

  Naboo Strikes Binks! 

  Riqon18-10-18 01:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen