Stephen King-filmatiseringen "Salem’s Lot" med Pilou Asbæk udskudt til 2023

Asbæk spiller en satanist, der hjælper en lille landsbys blodsugende vampyrer.

Som vi rapporterede tilbage i foråret 2020, så er en stor filmatisering af Stephen Kings "Salem's Lot" (på dansk: "De dødes by") på vej.

Bogen var en af Kings allerførste og handler om en forfatter, Ben Mears, der vender tilbage til sin lille hjemby og opdager, at indbyggerne én efter én laves til vampyrer. Sammen med en håndfuld mennesker bekæmper han de blodtørstige bæster.

I 1979 fik vi en tv-miniserie baseret på romanen instrueret af Tobe Hooper ("The Texas Chainsaw Massacre", "Poltergeist"). Miniserien fik en fortsættelse i 1987 og blev i 2004 genindspillet af danske Mikael Salomon med bl.a. Rob Lowe foran kameraet.

I den nye film har vor egen Pilou Asbæk ("Overlord", "Game of Thrones") en bærende hovedrolle som den nådesløse Richard Straker, der er overvampyren Kurt Barlows (se nyhedsbilledet) højre hånd.

Se også: Moovy TV: Er Pilou Asbæk en ægte zombie?!

Men desværre skal vi altså vente lidt længere end ventet på at se Asbæk som vampyr-håndlanger. Deadline rapporterer, at "Salem's Lot", der oprindeligt var udset til at udkomme om blot to måneder, nu er blevet udskudt til 2023.

Filmens amerikanske premieredato lyder nu: 21. april 2023. Forsinkelsen skyldes angiveligt, at pandemien har forsinket flere arbejdsprocesser under filmens postproduktion.

"Salem's Lot" er instrueret af Gary Dauberman ("Annabelle Comes Home"), som har skrevet manuskripter til en lang række nyere horrorhits, herunder "It", "It del 2" og "The Nun". Og James Wan ("The Conjuring", "Insidious", "Saw") er med om bord som producer, så det er altså et enormt erfarent gyserteam, der skruer Stephen King-filmatiseringen sammen.

Foran kameraet finder vi også bl.a. Alfre Woodard ("Star Trek: First Contact"), William Sadler ("Star Trek: Deep Space Nine") og Lewis Pullman ("Top Gun: Maverick").

Vi satser på, at "Salem's Lot" og Asbæk også kan opleves på det store lærred herhjemme i foråret 2023.

Kommentarer

Stephen King-filmatiseringen "Salem’s Lot" med Pilou Asbæk udskudt til 2023

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen