Stephen Kings "Creepshow" vender tilbage som tv-serie

En ny fortælling i hvert afsnit – alle med fokus på horror.

"Creepshow" fra 1982 er en rendyrket gyserklassiker. Med udgangspunkt i en række gysertegneserier fra 1950'erne fortæller filmen fem forskellige korte historier, der alle har fokus på gru og uhygge. "Creepshow", der var skrevet af Stephen King og instrueret af zombie-gudfaderen George A. Romero, affødte to efterfølgere, og nu er en tv-serie også undervejs.

Den amerikanske streaming-tjeneste Shudder har kastet sig over projektet og har hyret Greg Nicotero til at stå for serien. Nicotero er en special effects-legende, der udover at være med i produktionen af "Creepshow 2" også har arbejdet på "Day of the Dead", "Army of Darkness" samt "From Dusk Till Dawn". Desuden er han producer på "The Walking Dead", som ejes af AMC Networks – selskabet bag streaming-tjenesten Shudder.

"Creepshow"-serien bliver i antologiformat og vil tage fat i en ny fortælling i hvert afsnit. Ligeledes vil det være skiftende instruktører og forfattere, som skal give deres unikke bidrag til serien.

Der er ingen fast premieredato endnu, men planen er, at første sæson af serien skal løbe af stablen i løbet af 2019. Om vi så også får mulighed for at følge med her i Danmark, melder historien intet om…

Kommentarer

Stephen Kings "Creepshow" vender tilbage som tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen