Stephen Kings "It" starter produktion i år og bliver R-rated

"De svæver," sagde klovnen fra kloakken til lille Georgie. "De svæver, Georgie, og når du kommer herned, så kommer du også til at svæve!" 

Hvis denne scene virker bekendt, så har du måske set mini-serien "It" (på dansk: "Det onde") fra 1990, som blev baseret på Stephen Kings roman om det morderiske klovnemonster Pennywise, som forfølger en gruppe børn i byen Derry. Produktionen på en ny version af historien var gået i gang med Cary Fukunaga ("True Detective") ved roret, men det endte desværre med, at han forlod projektet på grund af "kreative uenigheder". Nu går arbejdet dog fremad med et nyt hold.

Det bliver Andy Muscietti ("Mama"), som instruerer. Han er også ved at tilpasse manuskriptet sammen med den forholdsvis ukendte Gary Doberman. Manuskriptet er næsten klart, men mangler at blive tilpasset filmenes (lave) budget. Planen er at lave to film - én som følger hovedpersonerne som børn, og én, som følger deres oplevelser som voksne. Filmene bliver R-rated.

Hvornår de får premiere, og hvor de kan ses, er endnu ikke offentliggjort.

Kommentarer

Stephen Kings "It" starter produktion i år og bliver R-rated

  • ★★★★★1

    Håber på det bedste - forventer det værste =l

    David Lund22-02-16 18:31

  • ★★★★★0

    Ja, som udgangspunkt et dårligt tegn, at de prøvede at binde Cary Fukunagas hænder, så han gik. Jeg er heller ikke sikker på, at ideen om at fortælle historien kronologisk - først en film om børnene, så en film om de voksne - er særlig god. Men holder klart øje med den. 

    Lars!22-02-16 18:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen