Stephen Lang er skurken i ALLE fire "Avatar"-fortsættelser

I et splinternyt interview med Empire Magazine leverer instruktøren James Cameron en masse info om sine fire kommende "Avatar"-fortsættelser.

Den kronisk bandende canadier fortæller bl.a., at "Hobbitten"-filmene inspirerede ham til at skyde adskillige fortsættelser på samme tid: "Jeg sagde til [Peter Jackson]: 'Det er din skyld, jeg gør det her, motherfucker!'"

Cameron bekræfter også, at etterens hovedpersoner – såsom marinesoldaten Jake Sully (Sam Worthington) og hans elskede: det tårnhøje, blå rumvæsen Neytiri (Zoe Saldana) – vender tilbage.

DEN SAMME "MOTHERFUCKER"

Det samme gør den første films skurk: Oberst Miles Quaritch, som blev spillet af Stephen Lang. Det er for længst blevet afsløret, at Lang vender tilbage, selvom han ellers tilsyneladende døde i den første film, da han blev gennemboret af to gigantiske pile.

Men Cameron fortæller, at Quaritch ikke blot optræder i flashbacks og drømmesekvenser – han er altså vitterligt i live:

"Der dukker ikke en ny skurk op i hver film, hvilket er interessant. Det er den samme fyr. Den samme motherfucker i alle fire film. [Lang] er bare så god, og han bliver kun bedre."

Gad vide, om Quartich vender tilbage som en delvist maskinel superskurk? Eller om hans bevidsthed er blevet overført til et Na'vi-væsen? Vi får svaret, når "Avatar 2" har biografpremiere 18. december 2020. De tre efterfølgende fortsættelser udkommer umiddelbart efter.

Kommentarer

Stephen Lang er skurken i ALLE fire "Avatar"-fortsættelser

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen