Steven Soderbergh retter kameraet mod Panama-papirerne

Soderbergh vil tackle økonomiske skandaler og ulovligheder i "The Laundromat".

Den evigt travle Steven Soderbergh er i fuld gang med at forberede sit næste filmprojekt. Han sætter endnu en gang fokus på et betændt politisk emne med "The Laundromat" – en film, der handler om skandalen om Panama-papirerne.

I 2016 førte en stor datalæk til afsløringen af et globalt netværk til hvidvaskning af penge, lyssky oversøiske bankkonti og andre økonomiske forbrydelser.

Der er ikke kommet mange detaljer frem om handlingen endnu, men manuskriptet bliver skrevet af Scott Z. Burns – der ofte har samarbejdet med Soderbergh – og bliver baseret på bogen "Secrecy World", som den Pulitzer-vindende journalist Jake Bernstein står bag.

Bogen graver dybt ned i den økonomiske korruption og fortæller historien om de journalister, der var med til at få sandheden frem.

Hvem der skal spille med er ikke kendt endnu, men efter sigende skulle Soderbergh have et fantastisk hold på plads.

Optagelserne begynder i efteråret.

Kommentarer

Steven Soderbergh retter kameraet mod Panama-papirerne

  • ★★★0

    Den mand er så herligt svær at blive klog på og så divers i sine film. Jeg er som altid helt klar!

    Bruce16-04-18 17:43

  • 0

    Jeg er enig. Det er ikke alle hans film der er lige seværdige, men jeg har stor respekt for hans evne til hele tiden at prøve nye områder af. Jeg kender ikke nogle instruktører og slet ikke amerikanske som laver så forskelligartede film og tv-serier. Og selv om de ikke alle er seværdige er der altid et eller andet unikt ved dem. Og jeg godt skyde på at det ikke bliver en konventionel film om Panama- papirerne og lige med sådan et emne kan det sagtens være en positiv ting.

    Whispering Horse16-04-18 18:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen